Ψυχολογικό «ντοπάρισμα» από Πετρίδη στον Αρχάγγελο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ψυχολογικό «ντοπάρισμα» από Πετρίδη στον Αρχάγγελο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ήταν παρών στον Αρχάγγελο και παρακολούθησε την τελευταία προπόνηση της ομάδας του ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (19/09, 19:55) με αντίπαλο την Ντουντελάνζ Λουξεμβούργου, «ντοπάροντας» ψυχολογικά τους παίκτες του Τόμας Ντολ.

Στις πιο κάτω φωτογραφίες από την κάμερα του ThemaSports, τον βλέπουμε να έχει θερμό χαιρετισμό και συνομιλία, με τους δύο Ιορδανούς άσους, τον Μούσα Αλ Τάμαρι και τον Ομάρ Χάνι.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE