Τι ζήτησε η Ομόνοια από την ηγεσία της ΚΟΠ για Γιώργο Νικολάου και τι απάντηση πήρε

Τι ζήτησε η Ομόνοια από την ηγεσία της ΚΟΠ για Γιώργο Νικολάου και τι απάντηση πήρε

Κύριο θέμα συζήτησης της επίσημης Ομόνοιας με την ΚΟΠ, ήταν η διαιτησία του Γιώργου Νικολάου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην «Αρένα».

Όπως ενημέρωσαν με ανακοίνωση τους οι «πράσινοι»:

«Στο πλαίσιο της συνάντησης ζητήσαμε την παραδειγματική τιμωρία του Γιώργου Νικολάου για τα σοβαρά και εξόφθαλμα λάθη του, που είχαν ως αποτέλεσμα την αλλοίωση του αποτελέσματος. Η ΚΟΠ ανέφερε πως αντιμετωπίζει το όλο θέμα με μεγάλη σοβαρότητα. Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον τις αποφάσεις και ενέργειες της τις αμέσως επόμενες μέρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγινε η συνάντηση με την ηγεσία της ΚΟΠ και την Primetel – Τι λέχθηκε και το μήνυμα στον κόσμο ενόψει Απόλλων

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Βασιλικό: Στο… περίπου τα έργα και χωρίς αξιολόγηση κινδύνου - Καμία καταγραφή εξοπλισμού - Σκανδαλώδεις αποκαλύψεις

Την όπως-όπως αποχώρηση της κινεζικής κοινοπραξίας από το εργοτάξιο του τερματικού στο Βασιλικό και κατασκευαστικά έργα στο… περίπου, φανερώνει η μελέτη των Γάλλων εμπειρογνωμόνων.

BEST OF TOTHEMAONLINE