ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΟΕΛ, η μεγάλη επιστροφή!

ΑΠΟΕΛ, η μεγάλη επιστροφή!

Ο ΑΠΟΕΛ επιστρέφει σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, μετά από το περσινό… διάλειμμα, και στην πρώτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ αντιμετωπίζει την Ντουντελάνζ (19/09, 19:55).

Οι «γαλαζοκίτρινοι», μπορεί να είναι το φαβορί, αλλά, όπως δήλωσε και ο Τόμας Ντολ, σε αυτά τα παιχνίδια χρειάζεται μεγάλη προσοχή.

Είναι σαφώς καλύτερη ομάδα από την Ντουντελάνζ οι περσινοί πρωταθλητές, μάλιστα, τους νίκησαν δύο φορές με 1-0 το 2017-18, ωστόσο η ομάδα του Λουξεμβούργου πλέον είναι πολύ διαφορετική.

Πέρσι, αγωνίστηκε ξανά στους ομίλους και πήρε μία… γεύση και το να προκριθεί και φέτος, σίγουρα είναι ένας επιπλέον λόγος για τους «γαλαζοκίτρινους» για να είναι διπλά προσεκτικοί.

Αν είναι σοβαρός, αν έχει την εικόνα που βγάζει στο ΓΣΠ, δεν έχει κανένα και τίποτα να φοβηθεί ο ΑΠΟΕΛ. Είναι μια έμπειρη ομάδα, με δυνατά «χαρτιά» και ένα πλούσιο ρόστερ.

Ο Τόμας Ντολ μέχρι στιγμής, κατάφερε να στείλει στους ποδοσφαιριστές του το μήνυμα να πιστέψουν στους εαυτούς τους, και η ομάδα του, αύξησε αισθητά την απόδοση της.

Ο πρώτος που πιστεύει στον ΑΠΟΕΛ είναι ο Γερμανός τεχνικός και προσπαθεί να το μεταδώσει στους παίκτες του.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, στο πλευρό των περσινών πρωταθλητών αναμένεται να βρεθούν περίπου 10.000 οπαδοί. Ο αριθμός αυτός θα ήταν πολύ μεγαλύτερος αν δεν υπήρχε το μέτρο της κάρτας φιλάθλου.

Εν κατακλείδι, οι ευρωπαϊκές βραδιές επιστρέφουν στον ΑΠΟΕΛ και στο ΓΣΠ, με στόχο να συνεχιστούν και μετά το Δεκέμβριο και βέβαια υπάρχει καλύτερος τρόπος επιστροφής από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που θα δώσουν άλλη ψυχολογία; Φυσικά και όχι…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top