ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

GREEN PARK: Νέος τρόπος ζωής ξεκινά στα άνετα και φιλικά διαμερίσματα της Cyfield

GREEN PARK: Νέος τρόπος ζωής ξεκινά στα άνετα και φιλικά διαμερίσματα της Cyfield

• Ιδανικά για οικογένειες και άτομα που θέλουν να ζήσουν σε μια ήσυχη περιοχή με θεά το πράσινο

Μια νέα οικιστική πρόταση στο κέντρο της Λευκωσίας, δίπλα από το πανέμορφο πάρκο της Ακαδημίας στην Αγλαντζιά είναι η νέα εισήγηση της Cyfield. Σε μικρή απόσταση από το κέντρο της πόλης, μπορεί κάποιος να βρει ένα μοντέρνο και άνετο διαμέρισμα μόλις μερικά δευτερόλεπτα μακριά από το πράσινο του πάρκου.
Σε μια εξαώροφη πολυκατοικία στην οδό Κίμωνος στη Λευκωσία, ανεγείρονται διαμερίσματα των 2 και 3 υπνοδωματίων που διαθέτουν ευρύχωρους μεγάλους εσωτερικούς χώρους, μπαλκόνια, χώρους στάθμευσης και αποθήκες. Τα διαμερίσματα είναι ιδανικά για οικογένειες και άτομα που θέλουν να ζήσουν σε μια ήσυχη, περιοχή με εύκολη πρόσβαση σε όλα τα σημεία της Λευκωσίας.
Η πολυκατοικία «Green Park» βρίσκεται κοντά σε σχολεία και καταστήματα. Οι ένοικοι της έχουν το προνόμιο να απολαμβάνουν το πράσινο τοπίο του πάρκου, το οποίο διαθέτει καφετέρια, παιδότοπο και γήπεδα, δίνοντας τους την ευκαιρία να περνούν δημιουργικά τον χρόνο τους, αφού η πολυκατοικία βρίσκεται μόλις μερικά βήματα μακριά.
Το πιστοποιητικό ενεργειακής κλάσης Α’ που διαθέτει το κτίριο εξασφαλίζει υψηλή ενεργειακή απόδοση με αποτέλεσμα χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση και δαπάνη, ενώ διαθέτει ενδοδαπέδια θέρμανση και θερμική μόνωση.
Οι σύγχρονοι ρυθμοί της καθημερινότητας έχουν γίνει ολοένα και πιο έντονοι και η κατοικία μας οφείλει να αποτελεί χώρο χαλάρωσης και ξεκούρασης. Η Cyfield αναγνωρίζοντας τις ανάγκες αυτές προσφέρει λύσεις και στους πιο απαιτητικούς πελάτες, προσθέτοντας αξία στην επένδυση τους με την μοντέρνα αρχιτεκτονική και τον λειτουργικό σχεδιασμό των εσωτερικών χώρων του κάθε διαμερίσματος.

Για περισσότερες πληροφορίες
T. 8000 5757 | Email: [email protected]

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top