ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έβαλε γκολ στη Γιουνάιτεντ και σήμερα γράφει τεστ στο σχολείο!

Έβαλε γκολ στη Γιουνάιτεντ και σήμερα γράφει τεστ στο σχολείο!

 

Είναι μόλις 16 χρόνων και σήμερα μιλούν όλοι γι’ αυτόν στην Αγγλία. Ο ίδιος ο παίκτης της Ρότσντεϊλ, βέβαια, εμφανίστηκε πολύ προσγειωμένος στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι στο «Ολντ Τράφορντ» λέγοντας, μάλιστα, πως προτεραιότητά του είναι τα μαθήματά του!

«Θα ήμουν στο σχολείο σήμερα. Αλλά θα πάω αύριο (σ.σ. σήμερα) και θα αναπληρώσω το κενό, μόλις έχουμε ρεπό, καθώς πρέπει να να γράψω και ένα τεστ στην ψυχολογία. Ανυπομονώ. Βασικά, δεν νομίζω να κοιμηθώ σήμερα. Η Ρότσντεϊλ και το σχολείο με υποστηρίζουν πολύ. Αγαπώ να μαθαίνω. Είναι αυτό που θέλω. Το ποδόσφαιρο δεν είναι κάτι που μπορεί στηριχθείς. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Θέλω να έχω έτοιμο το εναλλακτικό πλάνο» είπε ο πιτσιρικάς και πρόσθεσε αναφερόμενος στο γκολ:

«Σούταρα και την έστειλα στον ουρανό των διχτυών και το σώμα μου απλά… έφυγε. Έτρεξα στους οπαδούς της Ρότσντεϊλ και έπεσα με τα γόνατα. Νόμιζα θα πέσω στο κενό. Είναι μια τρομερή στιγμή. Εγώ είμαι οπαδός της Νόριτς. Ο μπαμπάς μου είναι από το Νόριτς, μεγάλωσα με τη Νόριτς . Μερικοί από τους καλύτερους φίλους μου είναι οπαδοί της Γιουνάιτεντ. Δεν έχω ανοίξει ακόμα το κινητό μου. Φοβάμαι να το κάνω».

Πηγή: Sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top