ΚΥΠΡΟΣ

Μια ευχάριστη έκπληξη στον ΑΠΟΕΛ

Μια ευχάριστη έκπληξη στον ΑΠΟΕΛ

Πρόκειται για τον Άριτς Μπόρδα, που συμμετείχε στην χθεσινή προπόνηση του ΑΠΟΕΛ.

Ο γνώριμος στους ΑΠΟΕΛιστες Ισπανός αμυντικός επισκέφθηκε την Κύπρο, με την ευκαιρία της διακοπής του πρωταθλήματος στη Ρουμανία. Δεν θα μπορούσε να μην μεταβεί στον Αρχάγγελο και μάλιστα προπονήθηκε μαζί με πρώην συμπαίκτες του.

Έζησε μεγάλες στιγμές στον ΑΠΟΕΛ ο Μπόρδα, ενώ αγαπήθηκε ιδιαίτερα από τον κόσμο.

Στον ΑΠΟΕΛ κοιτάζουν τα επόμενα κρίσιμα ματς στο πρωτάθλημα, ενώ από χθες περιμένουν και την Ομόνοια, για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Το τριήμερο ρεπό που παραχωρήθηκε στους παίκτες, θα τους δώσει τις απαραίτητες ανάσες, μιας και ο ΑΠΟΕΛ δίνει πέντε ματς «φωτιά» σε διάστημα 22 ημερών.

Πρώτα με ΑΕΚ στο πρωτάθλημα, ακολούθως με Ομόνοια στο Κύπελλο, με Ερμή στο πρωτάθλημα, επαναληπτικό με Ομόνοια στο Κύπελλο και εκτός έδρας με Ανόρθωση στο πρωτάθλημα. Αγώνες που θα κρίνουν πολλά και στην ομάδα θέλουν να επαναλάβουν τον περσινό θρίαμβο.

Στο αγωνιστικό μέρος, ο Ντε Βινσέντι πήρε άδεια και βρίσκεται στο εξωτερικό. Ο Πάρντο είναι σε πορεία επιστροφής, Μαντούκα και Λάνιγκ έκαναν φυσιοθεραπεία. Ατομικά γυμνάζονται Αμορίν και Εφραίμ, όπως και ο Τζιμπούρ, που επέστρεψε από το Μόναχο την περασμένη Κυριακή.

Στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί προπόνηση.

Στέλιος Δημοσθένους 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top