Σιγά μην έχανε τέτοια ευκαιρία ο Τιμούρ… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σιγά μην έχανε τέτοια ευκαιρία ο Τιμούρ… (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Στο «ΑΕΚ Αρένα» βρίσκεται ο προπονητής της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος παρακολουθεί το εξ αναβολής ντέρμπι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα.

Ο Γεωργιανός τεχνικός «κατασκοπεύει» και τις δύο ομάδες, κυρίως όμως τον Απόλλωνα, τον οποίο θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Τετάρτη (02/10) στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής (σσ. το ντέρμπι είχε αναβληθεί, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Λεμεσιανής ομάδας στα πλέι-οφ του Γιουρόπα Λιγκ).

Δείτε φωτογραφίες με τον Τιμούρ Κετσπάγια στο «ΑΕΚ Αρένα», από την κάμερα του ThemaSports:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Ξεκινούν την Παρασκευή 16 Μαΐου οι συνομιλίες Ρωσίας – Ουκρανίας, σύμφωνα με το Tass

Οι ρωσο-ουκρανικές διαπραγματεύσεις θα ξεκινήσουν τελικά την Παρασκευή, στο Ντολμαμπαχτσέ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS, που μεταδίδει δηλώσεις του βοηθού του Ρώσου Προέδρου και επικεφαλής της ρωσικής αντιπροσωπείας, Βλαντίμιρ Μεντίνσκι, ότι σκοπός των απευθείας συνομιλιών είναι «η εγκαθίδρυση μακροπρόθεσμης ειρήνης και η αντιμετώπιση των πρωταρχικών αιτίων της κρίσης».