ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Πήρε 500.000 από την Focus o ΔΗΣΥ; Δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε λέει ο Αβέρωφ

Πήρε 500.000 από την Focus o ΔΗΣΥ;  Δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε λέει ο Αβέρωφ

Ο ΔΗΣΥ δεν έχει τίποτε να κρύψει, έχει κάνει τους δικούς του ελέγχους και έχει τα δικά του στοιχεία και θα αναμένει την συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα, δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου.

Ο κ. Νεοφύτου είχε ερωτηθεί για το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα του “Πολίτη” σύμφωνα με το οποίο ο ΔΗΣΥ έλαβε μισό εκατομμύριο από την εταιρεία Focus και όχι 50, 000 όπως ο ίδιος είχε αναφέρει.

“Εμείς από την πρώτη στιγμή , με πολλή ειλικρίνεια δηλώσαμε πως πήρε το κόμμα τότε 50,000 ευρώ και ζητήσαμε την πλήρη διερεύνηση του θέματος, κάναμε και εμείς τους εσωτερικούς μας ελέγχους, αν δόθηκαν οποιαδήποτε άλλα λεφτά για άλλους σκοπούς, θα περιμένουμε, έχουμε δικά μας στοιχεία, θα περιμένουμε- όπως έχει ήδη δημοσιοποιηθεί- και την συνάντηση με τον Γενικό Εισαγγελέα, δεν έχουμε τίποτε να κρύψουμε”, είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Νεοφύτου, υπήρξαν στο παρελθόν από όλα τα πολιτικά κόμματα κακές πρακτικές και πρέπει μέσα από πλήρη διαφάνεια και εφαρμόζοντας τις οδηγίες της Επιτροπής του Συμβουλίου της Ευρώπης GRECO να γυρίσουμε σελίδα.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι φαίνεται μέσα από τα στοιχεία να έχει επιχορηγηθεί και προεκλογική εκστρατεία τότε υποψηφίου Προέδρου της ΚΔ, ο κ. Νεοφύτου  είπε: “ας μην προσπαθεί ο οποιοσδήποτε να βγάλει την ουρά του έξω γιατί αν κάποια κόμματα φαίνονται ότι πήραν -και με πολλή ειλικρίνεια είπαμε για τα ποσά- πώς μπορούν άλλα κόμματα να δικαιολογήσουν και εκατομμύρια καταθέσεις ή να δικαιολογήσουν τα χρήματα που είχαν και κουρεύτηκαν;”.

Συνέχισε λέγοντας ότι αν θέλουμε να διορθώσουμε τα πράγματα, πρέπει με ειλικρίνεια να παραδεχτούμε πως υπήρξαν κακές πρακτικές .

“Να διορθώσουμε τα πράγματα και να τραβήξουμε τον τόπο  μπροστά, αυτό έχει σημασία και αυτό θα πράξουμε για να ξαναδημιουργήσουμε ελπίδα και προοπτική στον τόπο”, κατέληξε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top