ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Απάντησε ο Προδρόμου για το θέμα του αεροσκάφους του Πρόεδρου - «Βγήκαν να κάνουν θόρυβο...»

Απάντησε ο Προδρόμου για το θέμα του αεροσκάφους του Πρόεδρου - «Βγήκαν να κάνουν θόρυβο...»

Το τι ακριβώς συνέβη με την πτήση του Προέδρου με την κυπριακή αποστολή που επέστρεφε από την Νέα Υόρκη στην Κύπρο, εξήγησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ενώ απάντησε και σε όσους εξάσκησαν κριτική για το περιστατικό.

Μιλώντας το πρωί της Δευτέρας (30/9) στο «Πρωινό δρομολόγιο» του ΡΙΚ ο κ. Προδρόμου απάντησε σε όσα λέχθηκαν σχετικά με την νέα πτήση που πραγματοποιήθηκε μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε το αεροπλάνο που θα μετέφερε τον Πρόεδρο Αναστασιάδη με την κυπριακή αποστολή στην Κύπρο από την Νέα Υόρκη.

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος, εξήγησε ότι υπήρχε σύμβαση με την εταιρεία του αεροσκάφους και ήταν υποχρέωσή της σε ένα τέτοιο περιστατικό να φέρει πίσω τον Πρόεδρο.

Η εταιρεία, όπως είπε ο κ. Προδρόμου, επιλέχθηκε με την διαδικασία προσφορών, όπως γίνεται πάντα, στην βάσει του δημοσίου συμφέροντος.

«Θα έπρεπε να έχουν σωστή πληροφόρηση πριν σχολιάσουν ή πουν κάτι» υπογράμμισε ο κ. Προδρόμου, αναφερόμενος σε όσους εξάσκησαν κριτική σχετικά με την νέα πτήση που πραγματοποιήθηκε.

«Βγήκαν να κάνουν θόρυβο» σχολίασε.

Σημειώνεται ότι μαζί με τον Πρόεδρο επέστρεψαν γύρω στις 5:00 το πρωί της Δευτέρας (30/9) η σύζυγός του, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και  ο υπουργός Εξωτερικών, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της κυπριακής αποστολής αναμένεται να επιστρέψουν την Τρίτη (1/10) όταν επιδιορθωθεί το αεροσκάφους που τους μετέφερε.

Ο κ. Προδρόμου εξήγησε ότι ο Πρόεδρος έπρεπε να επιστρέψει άμεσα, αφού την 1η Οκτωβρίου πρέπει να παρευρεθεί σε επετειακές εκδηλώσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top