ΕΛΛΑΔΑ: «Μαφία των φυλακών» - Αποφυλακίζεται ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος

ΕΛΛΑΔΑ: «Μαφία των φυλακών» -  Αποφυλακίζεται ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος

Αποφυλακίζεται ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην αποκαλούμενη υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Κρατήθηκε προσωρινά για 6 μήνες και αποφυλακίζεται με βούλευμα του συμβουλίου Εφετών της Αθήνας ο δικηγόρος Γ. Αντωνόπουλος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρές κατηγορίες για συμμετοχή στην αποκαλούμενη υπόθεση της μαφίας των φυλακών.

Μετά την έκδοση εντάλματος σύλληψης από τον γενικό εφέτη σε βάρος του Γ. Αντωνόπουλου, ακολούθησε η  απολογία του και η προφυλάκισή του.

Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε πως «Ο κ. Γεώργιος Αντωνόπουλος με αυτή την άστοχη απόφαση του ειδικού Εφέτη Ανακριτή καταστράφηκε επαγγελματικά, ασθενεί βαρύτατα στις φυλακές, όπου κρατείται, διεσύρθη κοινωνικά, τα παιδιά του έμειναν ανυπεράσπιστα σε πολύ κρίσιμη ηλικία».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!