Γκουτέρες - Ακιντζί: Αντάλλαξαν απόψεις για τις προοπτικές ανανεωμένων συνομιλιών στο Κυπριακό

Γκουτέρες - Ακιντζί: Αντάλλαξαν απόψεις για τις προοπτικές ανανεωμένων συνομιλιών στο Κυπριακό

Με μία λιτή δήλωση που εκδόθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (30/9) από το Γραφείο του Εκπροσώπου του Γενικού Γραμματέα, τα Ηνωμένα Έθνη ανακοίνωσαν τη συνάντηση του Αντόνιο Γκουτέρες με του Τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί.

"Ο Γενικός Γραμματέας και ο κ. Ακιντζί αντάλλαξαν απόψεις σε σχέση με τις προοπτικές για ανανεωμένες συνομιλίες στο κυπριακό πρόβλημα», ανέφερε η δήλωση.

Να σημειωθεί ότι η συνάντηση διήρκεσε 20 λεπτά και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης αποχώρησε αποφεύγοντας να προβεί σε δηλώσεις προς τους Ελληνοκυπρίους δημοσιογράφους και ανταποκριτές του ΟΗΕ που τον περίμεναν. Μίλησε λίγο αργότερα στα γραφεία της τουρκικής μόνιμης αντιπροσωπείας.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE