ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είναι ON FIRE πριν τον ΑΠΟΕΛ – Τα 15 εκατομμύρια, η κίνηση-ματ και το… ροτέισιον! (ΒΙΝΤΕΟ)

Είναι ON FIRE πριν τον ΑΠΟΕΛ – Τα 15 εκατομμύρια, η κίνηση-ματ και το… ροτέισιον! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα 25 του χρόνια, πιο ώριμος από ποτέ, ο Αργεντινός εξτρέμ Λούκας Οκάμπος απολαμβάνει ίσως την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του και το ξεκίνημα του στη Σεβίλλη δικαιολογεί πλήρως τα 15 εκατομμύρια ευρώ που ξόδεψαν οι Ανδαλουσιανοί για να τον αποκτήσουν από την Μαρσέιγ. Ίσως να μην αγωνιστεί κόντρα στον ΑΠΟΕΛ λόγω… ροτέισιον.

Λίγες μέρες πριν τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο «Ραμόν Σάντσεθ Πινχουάν» (3/10 – 22:00) για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, η Σεβίλλη ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει τους γαλαζοκίτρινους σε μια περίοδο που έχει πολλά σκαμπανεβάσματα. Άλλωστε αυτό μαρτυρούν και τα δύο τελευταία της παιχνίδια. Από το προβάδισμα με 2-0 στην ήττα με 3-2 από την Εϊμπάρ την περασμένη Πέμπτη (26/9) και η αγχωτική εντός έδρας νίκη με 3-2 κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ την Κυριακή (29/9).

Μέσα σε όλα αυτά όμως υπάρχει και ένας παίκτης που ξεχωρίζει και τα ΜΜΕ αλλά και ο κόσμος στη Σεβίλλη τον αποθεώνουν. Ο λόγος φυσικά για τον Λούκας Οκάμπος, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο διάστημα και είναι κατά γενική ομολογία ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του Λοπετέγκι.

Μάλιστα όπως σημειώνεται σε άρθρο της eldesmarque.com, ο Οκάμπος ψηφίστηκε ως MVP σε 3 από τα 6 φετινά ματς της Σεβίλλης ενώ στον πρόσφατο αγώνα με την Σοσιεδάδ οι οπαδοί της ομάδας τον αποθέωσαν φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του. Τα ισπανικά ΜΜΕ μάλιστα στέκονται και στην απόφαση του τεχνικού της Σεβίλλης, Τζουλιέν Λοπετέγκι να τον μεταφέρει στο δεξί άκρο από το αριστερό όπου είναι η φυσική του θέση. Από την ημέρα που πέρασε στο δεξί φτερό ο Οκάμπος έχει καταφέρει να αλλάξει προς το καλύτερο και είναι μόνιμη πηγή κινδύνου καθώς μετράει δύο γκολ και μια ασίστ στα τελευταία δύο παιχνίδια!

Στα 18 του η Μονακό είχε ξοδέψει 13 εκατομμύρια για να τον αρπάξει από την Ρίβερ όμως ποτέ δεν κατάφερε να δικαιολογήσει τον… ντόρο γύρω από το όνομα του παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε σε ομάδες όπως οι Τζένοα, Μίλαν και Μαρσέιγ με εξαίρεση κάποιες καλές εμφανίσεις χωρίς όμως συνέχεια και συνέπεια. Πλέον στα 25 του έκανε το βήμα στην Ισπανία και με τη Σεβίλλη δείχνει αναγεννημένος και αν ο Λοπετέγκι δεν προχωρήσει σε ροτέϊσιον (όπως έκανε και με την Καραμπάχ με τον Αργεντινό να μην αγωνίζεται) τότε ο ΑΠΟΕΛ θα έχει να αντιμετωπίσει και τον… καυτό Οκάμπος.

Δείτε τα στιγμιότυπα των δύο τελευταίων αγώνων (Με τον αριθμό 5 στην πλάτη ο Οκάμπος):

Με Εϊμπάρ:

Με Ρεάλ Σοσιεδάδ:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top