ΠΑΡΑ-THEMA

Έξαλλη η Ραμόνα Παπαιώαννου: «Πρέπει να του απαγορευτεί να τρέχει σε αγώνες» -ΒΙΝΤΕΟ

Έξαλλη η Ραμόνα Παπαιώαννου: «Πρέπει να του απαγορευτεί να τρέχει σε αγώνες» -ΒΙΝΤΕΟ

Εκτός εαυτού  η Κύπρια πρωταθλήτρια δεν μπόρεσε- και δεν ήθελε κιόλας- να κρύψει το θυμό της μετά τον τελικό των 110 μέτρων μετ’ εμποδίων στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξάγεται στην Ντόχα του Κατάρ.

Κακό το αποτέλεσμα για το «Κυπριακό δίδυμο» (Τραίκοβιτς και Ορτέγα) που προπονούνται με τον Αντώνη Γιαννουλάκη στη Λευκωσία, με τον Κύπριο αθλητή να χτυπά σε εμπόδιο και να χάνει το ρυθμό του ενώ ο Ισπανός συναθλητής του εμποδίστηκε από τον Τζαμαϊκανό αθλητή που έπεσε και του στέρησε σίγουρα ένα μετάλλιο.

Η Ραμόνα Παπαϊωάννου που σχολιάζει τους αγώνες για λογαριασμό του ΡΙΚ, έχασε τη ψυχραιμία της βλέποντας τον συναθλητή της να εμποδίζεται και να χάνει μια σπουδαία διάκριση λέγοντας ότι πρέπει να απαγορευτεί στον Μακ Λάουντ να τρέχει σε αγώνες.

Όπως τόνισε, ο προπονητής τους (βρίσκεται και η Ραμόνα στο ίδιο γκρουπ) αυτή τη στιγμή έχει χάσει ένα μετάλλιο, δικαιολογώντας έτσι το ξέσπασμα της, αφού όλοι οι κόποι και οι θυσίες ενός αθλητή εξαργυρώνονται σε τέτοιους μεγάλους αγώνες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top