ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησε η εκστρατεία προστασίας των μελισσών σε συνεργασία ΓΤΠ, Επιτρόπου Περιβάλλοντος και Σύνδεσμο Μελισσοκόμων

Ξεκίνησε η εκστρατεία προστασίας των μελισσών σε συνεργασία ΓΤΠ, Επιτρόπου Περιβάλλοντος και Σύνδεσμο Μελισσοκόμων

Η προστασία της μέλισσας, αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την επιβίωση του πλανήτη μας, είπε η Διευθύντρια του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών,  Σόφη Μιχαηλίδου σε ομιλίας της στην παρουσίαση της εκστρατείας για την προστασία των μελισσών.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΓΤΠ, η κ. Μιχαηλίδου ανέφερε ότι, «μέσα στους ρυθμούς και τις απαιτήσεις της καθημερινότητας, εμείς οι άνθρωποι ξεχνάμε να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας σε μια οικοδέσποινα που αιώνες τώρα μας φιλοξενεί στο σπίτι της και μας προσφέρει απλόχερα όλα τα αγαθά που χρειάζεται ένας άνθρωπος για να ζήσει μια υγιή και καλή ζωή. Αυτή η οικοδέσποινα, δεν είναι άλλη από τη φύση. Τη φύση, που τα τελευταία χρόνια αμελούμε ολοένα και περισσότερο και σεβόμαστε ολοένα και λιγότερο τα φυτά, τα ζώα και τα έντομα που φιλοξενεί».

«Ένα από αυτά είναι και η μέλισσα για χάρη της οποίας, αλλά και όλων εμάς, βρισκόμαστε σήμερα εδώ μαζί με την Επίτροπο Περιβάλλοντος και τον Σύνδεσμο Μελισσοκόμων Κύπρου. Η προστασία άλλωστε της μέλισσας, όσο και αν αυτό ακουστεί υπερβολικό, αποτελεί επιτακτική ανάγκη για την επιβίωση του πλανήτη μας», σημείωσε.

Συνεχίζοντας ευχαρίστησε όλους όσοι συνέβαλαν στην υλοποίηση της εκστρατείας για την προστασία της μέλισσας και κατ’ επέκταση, της ζωής, το Γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, τον Σύνδεσμο Μελισσοκόμων Κύπρου και τους συνεργάτες της στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών.
 
Καταλήγοντας η κ. Μιχαηλίδου, ανέφερε ότι «στο Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών θεωρούμε χρέος μας να συμβάλλουμε με όλους τους δυνατούς τρόπους στην προσπάθεια που καταβάλλει η πολιτεία και οι φορείς αυτής, προς τη γνώση, την πληροφόρηση, την ενημέρωση και την εμπλοκή του κοινού, σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα μας».
 

ΑΠΟ: ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top