ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έρευνα του Γ. Ελεγκτή μετά το σάλο που ξέσπασε με τη μίσθωση ιδιωτικού τζετ από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη-VIDEO

Έρευνα του Γ. Ελεγκτή μετά το σάλο που ξέσπασε με τη μίσθωση ιδιωτικού τζετ από τον Πρόεδρο Αναστασιάδη-VIDEO

Οδηγίες για διερεύνηση και έλεγχο όλων των ταξιδιών που πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά τα έτη 2018-19 έδωσε ο Γενικός Ελεγκτής Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σύμφωνα με λειτουργό της Ελεγκτικής Υπηρεσίας.

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι» και τον Νικήτα Κυριάκου, ο Μάριος Πετρίδης ανέφερε ότι θα ελεγχθούν οι διαδικασίες που ακολουθήθηκαν, αν ζητήθηκαν προσφορές, καθώς και ποια άλλα άτομα ή αξιωματούχοι έχουν ταξιδέψει με τον Νίκο Αναστασιάδη.

Συμπλήρωσε πως ο έλεγχος ξεκίνησε από την Τετάρτη 2/10 με λειτουργό της Υπηρεσίας να έχει παραλάβει από την Προεδρία όλα τα στοιχεία που έχουν ζητηθεί.

«Δεν αμφισβητούμε το δικαίωμα του Προέδρου να ταξιδεύει, εάν το επιθυμεί με ιδιωτικό αεροπλάνο» ξεκαθάρισε ο κύριος Πετρίδης συμπληρώνοντας ότι αν έχει επιλέξει ο Νίκος Αναστασιάδης αυτό τον τρόπο μετάβασης, αν έγινε η διαδικασία με τον οικονομικότερο τρόπο για τα οικονομικά του κράτους.

Να θυμίσουμε ότι σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό (30/9) ο Υφυπουργός παρά τω Προέδρω Βασίλης Πάλμας ανέφερε ότι επιλέχθηκε η πιο συμφέρουσα προσφορά μετά απο προκήρυξη, ενώ μάλιστα τόνισε πως ο Νίκος Αναστασιάδης είχε απολογηθεί στο παρελθόν, όταν κατέκρινε το πρώην Πρόεδρο Δημήτρη Χριστόφια για τη μίσθωση αεροσκάφους, αφού αντιλήφθηκε την αναγκαιότητα αυτής.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top