ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο πλευρό του Σάμπουριτς στην Κίνα ο Κωστή μίλησε για τον Ζαχίντ – Του… έπλεξε το εγκώμιο

Στο πλευρό του Σάμπουριτς στην Κίνα ο Κωστή μίλησε για τον Ζαχίντ – Του… έπλεξε το εγκώμιο

Ο άλλοτε προπονητής του ΑΠΟΕΛ, καταθέτει στο SDNA το προσωπικό του report για τον Νορβηγό μέσο του Παναθηναϊκού και την θέση που του ταιριάζει καλύτερα.

Ο Γκίας Ζαχίντ έχει εξελιχθεί σε «talk of the town» στην πολιτεία του Παναθηναϊκού, έπειτα από την «γεμάτη» εμφάνιση και το πρώτο γκολ με τη φανέλα των «πρασίνων» κόντρα στον Πανιώνιο.

Ο Νορβηγός μέσος δικαίωσε τον Γιώργο Δώνη για την χρησιμοποίησή του στη…μάχη της Νέας Σμύρνης (παρά την μέτρια εμφάνιση στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό) και την εσωτερική μετάθεσή του σε ρόλο επιτελικού χαφ.

Ο Ζαχίντ δεν υπήρξε απλά ο σκόρερ του Παναθηναϊκού, αλλά ο παίκτης που πήρε από το χέρι το «τριφύλλι» και το οδήγησε στη νίκη.

Κατέγραψε στο ενεργητικό του τις περισσότερες τελικές από κάθε άλλο παίκτη, «τάισε» με τις μπαλιές του τους συμπαίκτες του και γενικότερα έδειξε πολύ πιο απελευθερωμένος αγωνιζόμενος στον άξονα.

Το SDNA επικοινώνησε με τον Γιώργο Κωστή και ζήτησε το προσωπικό report του για τον Ζαχίντ, τον οποίο ασφαλώς και γνωρίζει πολύ καλά από την κοινή θητεία τους στο «νησί της Αφροδίτης».

Ο άλλοτε προπονητής του ΑΠΟΕΛ και πρώην «στρατιώτης» της κυπριακής ομάδας, έχοντας προσφέρει τις υπηρεσίες του – επί σειρά ετών – από πολλά πόστα στους «γαλαζοκίτρινους», το φετινό καλοκαίρι μετακόμισε στην Κίνα για λογαριασμό της Τσανγκτσούν Γιατάι, μαζί με τον άλλοτε προπονητή του ΑΠΟΕΛ, Τόζα Σάμπουριτς.

«Ο Ζαχίντ είναι ένας παίκτης που ο τρόπος παιχνιδιού του…κολλάει πολύ στις ομάδες που παίζουν ποδόσφαιρο κατοχής και έχουν τον έλεγχο του αγώνα. Είναι εγκεφαλικός και υψηλού επιπέδου παίκτης. Διαθέτει φοβερή αντίληψη του χώρου μέσα στο γήπεδο και ακολουθεί πιστά την τακτική του προπονητή» ήταν τα πρώτα λόγια του Γιώργου Κωστή για τον Νορβηγό μέσο του Παναθηναϊκού δηλώνοντας μάλιστα προσωπικός θαυμαστής του.

«Είμαι ένας από τους μεγάλους θαυμαστές του Ζαχίντ. Είναι παίκτης που η ομάδα πρέπει να στήνεται πάνω του. Φοβερό ποδοσφαιρικό μυαλό και υψηλή τεχνική κατάρτιση».

Όσο για την θέση που μπορεί να αποδώσει καλύτερα στο χορτάρι;

«Ο Ζαχίντ είναι ένα μεγάλο “δεκάρι”. Αυτή είναι η κλασική θέση του και εκείνη που του ταιριάζει καλύτερα. Ακόμα όμως κι όταν ο Δώνης που τον γνωρίζει καλά από τον ΑΠΟΕΛ τον χρησιμοποιεί στα φτερά, το κάνει για να παίζει ως εσωτερικός μέσος κι όχι να κινείται στη γραμμή.

Πρόκειται για έναν ιδιαίτερο παίκτη που από την στιγμή που βρεις το…κουμπί του, μπορείς να κερδίσεις πάρα πολλά».

Πηγή: www.sdna.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top