Βλέπει μεταγραφικούς στόχους ο Βόκολος

Βλέπει μεταγραφικούς στόχους ο Βόκολος

Μεταγραφικούς στόχους του Παναθηναϊκού στο εξωτερικό θα παρακολουθήσει μέσα στις επόμενες μέρες ο Λεωνίδας Βόκολος.

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, αναμένεται να ταξιδέψει στο εξωτερικό, ούτως ώστε να δώσει το «παρών» σε φιλικά και επίσημα ματς των εθνικών ομάδων της Ευρώπης, προκειμένου να παρακολουθήσει ιδίοις όμμασιν ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο «στόχαστρο» των «πράσινων», ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Πάντως, μέχρι στιγμής, δεν έχουν γίνει γνωστά τα παιχνίδια που θα παρακολουθήσει ο Λεωνίδας Βόκολος, αλλά και οι… στόχοι του «τριφυλλιού», μια και στόχος του τεχνικού διευθυντή της ομάδας είναι η εύρεση ποδοσφαιριστών που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα και να ανεβάσουν επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.