ΚΥΠΡΟΣ

Φιλικό με το Ισραήλ για την Εθνική Ελπίδων

Φιλικό με το Ισραήλ για την Εθνική Ελπίδων

Φιλικές εξετάσεις για την Εθνική Ελπίδων που προετοιμάζεται για τις υποχρεώσεις της στην επόμενη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-21 της UEFA.

Σήμερα στις 3 το απόγευμα θα αντιμετωπίσει στο Στάδιο «Αμμόχωστος – Επιστροφή» την αντίστοιχη ομάδα του Ισραήλ με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους.

Ο κύκλος της προετοιμασίας ενόψει του φιλικού αγώνα ολοκληρώθηκε χθες με προπόνηση στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει τον αγώνα.

Εκτός πλάνων για το απογευματινό φιλικό θα είναι ο Κωνσταντίνος Παναγή, που αναχωρεί με την αποστολή της Εθνικής Ανδρών στις Βρυξέλλες.

Ο Παναγή θα ενσωματωθεί με την αποστολή της Εθνικής Ελπίδων μετά τον αγώνα της Εθνικής Ανδρών στο Βέλγιο.

Σύμφωνα με τις ενδείξεις ο Στέφανος Μουχτάρης και ο Χρίστος Τζιάμμας που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα θα βρίσκονται στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Ρουμανία.

Η Εθνική Ελπίδων του Ισραήλ, προετοιμάζεται επίσης για την επόμενη προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος όπου κληρώθηκε στον τέταρτο όμιλο της προκριματικής φάσης μαζί με την Πορτογαλία, την Ελλάδα, την Αλβανία και το Λιχνενστάιν.

Το σημερινό φιλικό θα είναι το τέταρτο για την Εθνική μας μέσα στο 2015. Προηγήθηκαν τα φιλικά με Σουηδία και Τσεχία στην Πάφο σε διεθνές τουρνουά και τον περασμένο μήνα το φιλικό με την Αγγλία C.

Όπως ήδη ανακοινώθηκε η Εθνική μας την ερχόμενη Τρίτη 31 Μαρτίου θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι, εκτός έδρας με αντίπαλο τη Ρουμανία.

Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τα δύο φιλικά κλήθηκαν οι ακόλουθοι ποδοσφαιριστές:

ΑΕΖ: Μηνάς Αντωνίου

ΑΕΛ: Ανδρέας Κυριάκου

ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Αδάμος Ανδρέου, Νεόφυτος Κυριάκου

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Χρίστος Τζιάμμας

ΑΠΟΕΛ: Νικόλας Ιωάννου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Χαράλαμπος Κυριάκου

ΑΡΗΣ: Πάνος Θεοδώρου

ΔΟΞΑ Κατωκοπιάς: Γιώργος Αρέστη

ΕΝ Παραλιμνίου: Λοϊζος Κοσμά

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ Πολεμιδών: Γιάννης Παχίπης

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Ιωάννης Κούσουλος, Έλληνας Σοφρωνίου

ΟΘΕΛΛΟΣ Αθηαίνου: Δημήτρης Τζακουρής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γιάννης Μαύρου, Στέφανος Μουχτάρης

ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας: Ανδρέας Παναγιώτου, Παντελής Κονομής

ΠΑΦΟΣ FC: Θωμάς Ιωάννου

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ Λιθουανίας: Κρίστης Ανδρέου

Πηγή: cfa.com.cy

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Ρουσουνίδης στο «T»: Με θετικούς οιωνούς ξεκινά η ξενοδοχειακή σεζόν - Οι τιμές, η προέλευση και η πληρότητα πριν το Πάσχα

Με θετικά μηνύματα ενόψει της καλοκαιρινής τουριστικής σεζόν, κινείται η ξενοδοχειακή βιομηχανία κατά την εορταστική περίοδο του Πάσχα, παρά τη μειωμένη σε σχέση με πέρσι προσέλευση τουριστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top