ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ζορίστηκε ο Απόλλωνας αλλά επέστρεψε στις νίκες με τριάρα! Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Ολυμπιακός

Ζορίστηκε ο Απόλλωνας αλλά επέστρεψε στις νίκες με τριάρα! Κέρδισε τις εντυπώσεις ο Ολυμπιακός

Ζορίστηκε ο Απόλλωνας στο Τσίρειο απέναντι στον εξαιρετικό Ολυμπιακό, όμως επικράτησε με 3-1 και επέστρεψε στις νίκες μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Περισσοτερα σε λίγο…

Το σκορ αδικεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος πίεζε ψηλά από την αρχή του αγώνα και ανάγκαζε σε λάθη την άμυνα του Απόλλωνα, ενώ ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Έφτασε τρεις φορές κοντά στο γκολ, χάνοντας κλασικές ευκαιρίες με τους Ζαχαρίου (6΄), Σαμπίνια (21΄) και Μπιλάλ (30΄), ενώ διαμαρτυρήθηκε δικαιολογημένα (όπως έδειξε και το τηλεοπτικό ριπλέι) για πέναλτι στη φάση του 41΄, για χέρι του Ζελάγια εντός περιοχής.
Από την άλλη, ο Απόλλωνας είχε κάποια πολύ καλά διαστήματα με καλή κυκλοφορία μπάλας και πίεση στην αντίπαλη εστία, ανοίγοντας το σκορ στο 14΄ με τον Γιαννιώτα, ενώ στο 19΄ ο Παπουλής με σουτ, έχασε καλή ευκαιρία για το 2-0.
Στο 32΄, η Λεμεσιανή ομάδα έχασε τεράστια ευκαιρία, με τον Γκακπέ να σουτάρει στο δοκάρι, όμως αν δούμε συνολικά την εικόνα του εξαιρετικού Α΄ ημιχρόνου που είχε πολύ καλό και γρήγορο κατά διαστήματα ρυθμό, ο Ολυμπιακός άξιζε τουλάχιστον να πάει στα αποδυτήρια με το σκορ ισόπαλο…
Με την έναρξη της επανάληψης, ο Γιαννιώτας πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του, όμως ο Ολυμπιακός δεν το έβαλε κάτω και στο 50΄ μείωσε σε 2-1 με τον Αγιτέ!
Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να βάζουν δύσκολα στους γηπεδούχους, κρατούσαν μπάλα και είχαν 1-2 καλές προϋποθέσεις, όμως σταδιακά η Λεμεσιανή ομάδα ανέβασε στροφές και αφού είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τους Παπουλή και Σαρδινέρο στο 64΄ και 65΄ αντίστοιχα, πέτυχε το 3-1 με καταπληκτικό σουτ του Ζελάγια στο 73΄ και «κλείδωσε» το τρίποντο!
Κίτρινες: 45΄ Μάρκοβιτς, 49΄Σακέτι, 84΄ Ρομπέρζ / 22΄ Σαμπίνια, 36΄ Αγιτέ, 42΄ Ακόστα, 74΄ Μπιλάλ.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Απόλλων Λεμεσού (Αυγουστή): Μολ, Πέδρο, Αγκίρε, Ρομπέρζ, Κυριάκου, Σακέτι, Μάρκοβιτς, Γκακπέ (34΄ Σαρδινέρο), Ζελάγια, Παπουλής (72΄ Πίττας), Γιαννιώτας (80΄ Καρ).
Ολυμπιακός Λευκωσίας (Χριστοδούλου): Μπάιζα, Ψάλτης, Σαμπίνια (62΄ Νανίσιο), Σιντιμπέ, Κίκο, Ακόστα (77΄ Βινίσιους), Αγιτέ (68΄ Κα), Οικονομίδης, Ζαχαρίου, Μπιλάλ, Ντουβεντρού.
Διαιτητής: Κώστα Ροβέρτος

Α΄ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
Β΄ Βοηθός Διαιτητής: Εγγλέζου Νίκος
4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης
Παρατηρητής Διαιτησίας: Αργυρού Μιχάλης

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top