ΚΥΠΡΟΣ

Στο Βέλγιο η Εθνική Κύπρου

Στο Βέλγιο η Εθνική Κύπρου

Η αποστολή της Εθνικής Κύπρου έφθασε λίγο μετά τις 15:00 στις Βρυξέλλες, ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα με το Βέλγιο.

Χωρίς κάτι απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας στο ΓΣΠ και ο Πάμπος Χριστοδούλου ετοιμάζει το πλάνο που θα χρησιμοποιήσει απέναντι στην ισχυρή ομάδα του Βελγίου.

Οι διεθνής μας θα προπονηθούν απόψε στο στάδιο της KVW Zaventem και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο, στο στάδιο «King Baudouin» των Βρυξελλών, το οποίο θα φιλοξενήσει και τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου.

- Το στάδιο αναμένεται να είναι κατάμεστο (50.000 θεατές) ενώ περίπου 300 συμπατριώτες μας θα είναι στο πλευρό της Εθνικής μας.

- Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για το ερχόμενο Σάββατο και αρχίζει στις 21:45. Ζωντανή ενημέρωση από την ιστοσελίδα μας, τηλεοπτική μετάδοση από το ΡΙΚ 2.

- Η Κύπρος έχει 6 βαθμούς και το Βέλγιο 5 βαθμούς, με αγώνα λιγότερο.

Οι παίκτες που είναι στη διάθεση του Πάμπου Χριστοδούλου:

Ηλίας Χαραλάμπους, Κωνσταντίνος Μιντίκκης, Νέστωρ Μυτίδης, Νίκος Εγγλέζου, Βαλεντίνος Σιέλης, Γιώργος Ελευθερίου, Μάριος Νικολάου, Κωστάκης Αρτυματάς, Μάριος Αντωνιάδης, Πιέρος Σωτηρίου, Τάσος Κίσσας, Γιώργος Κολοκούδιας, Γιώργος Μερκής, Μάριος Στυλιανού, Ανδρέας Μακρής, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Γιώργος Οικονομίδης, Κωνσταντίνος Παναγή, Χάρης Κυριάκου, Βίνσεντ Λαμπάν, Κωνσταντίνος Μακρίδης, Γρηγόρης Κάστανος, Ανδρέας Κίττος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top