ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήττα για τον Ολυμπιακό Β’ στο Μεσολόγγι

Ήττα για τον Ολυμπιακό Β’ στο Μεσολόγγι

Ο ισχυρός Χαρίλαος Τρικούπης επικράτησε εύκολα 83-72 της αναπτυξιακής ομάδας του Ολυμπιακού για την δεύτερη αγωνιστική της Α2.

Στην πρώτη του ήττα στην Α2 υποχρέωσε την αναπτυξιακή ομάδα του Ολυμπιακού ο Χαρίλαος Τρικούπης. Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου, που είναι από τα φαβορί για την άνοδο, επικράτησε εύκολα με 83-72 στο Μεσολόγγι για την δεύτερη αγωνιστική κάνοντας το 2/2. Η διαφορά για τους γηπεδούχους ξεπέρασε τους είκοσι πόντους στην τελευταία περίοδο (81-59), αλλά στο φινάλε οι «ερυθρόλευκοι» που είχαν αρκετό κόσμο στο πλευρό τους κατάφεραν να την μαζέψουν.

Ο Στάθης Παπαδιονυσίου με 26 πόντους και 8 ριμπάουντ μαζί με τον Φώτη Βασιλόπουλο που είχε 13 πόντους, 11 ασίστ και 8 ριμπάουντ ξεχώρισαν από τους νικητές. Ο Ανδρέας Πετρόπουλος με 18 και ο Βασίλης Χρηστίδης με 15 πάλεψαν περισσότερο από τον Ολυμπιακό Β΄, ενώ ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι είχε 9 πόντους, 12 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 2 τάπες.

Χαρίλαος Τρικούπης-Ολυμπιακός Β’ 83-72

Διαιτητές: Τζαφλέρης-Πιτσίλκας-Ζαχαρής (Πατσαντζόπουλος)

Δεκάλεπτα: 15-9, 37-29, 55-39, 83-72

Χ. Τρικούπης (Καλαμπάκος): Καζάνας, Παπαδιονυσίου 26 (4), Αντωνάκης 8 (2), Ναούμης 5 (1), Σαχπατζίδης, Ράπτης 14, Οικονομόπουλος 2, Τσαπατώρης, Μαργέλης 2, Γκάτζιος 2, Βασιλόπουλος 13 (1), Σκουλίδας 11 (2).

Ολυμπιακός Β’ (Τσαλδάρης): Νικολαΐδης 5 (1), Πετρόπουλος 18 (2), Μωραΐτης, Νοέας, Νίκου 11 (3), Καμπούρης 5, Τζόλος 6 (1), Αρσενόπουλος 3, Χρηστίδης 15, Μελισσαράτος, Ποκουσέφσκι 9 (1).

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top