Ξεκαθαρίζει τη θέση του ο Σάββας Αγγελίδης - «Ουδέποτε υπέβαλα παραίτηση, δεν εξέφρασα τη θέση ότι υπάρχει διαφθορά στην Αστυνομία»
Θέση για όσα διαδραματίστηκαν το τελευταίο διάστημα, πήρε ο βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Σάββας Αγγελίδης.

Κι αυτό δεν είναι κάτι που το λέμε εμείς, αλλά ο ίδιος μέσω συνέντευξης που παραχώρησε τον περασμένο μήνα στο InBusiness.
«Πρόκληση είναι να ανακαλύπτεις ποδοσφαιρικά ταλέντα, τα οποία να έχουν έπειτα επιτυχημένη πορεία στις ομάδες που τους προτείνεις. Η μεγαλύτερη πρόκληση, που είχα μέχρι στιγμής, ήταν να πείσω τον Ολυμπιακό Πειραιώς για το ταλέντο του Ιωάννη Κωστή» τόνισε ο Κύπριος ατζέντης και πρόσθεσε:
«Αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο, στη σύντομη καριέρα μου ως διαμεσολαβητή ποδοσφαίρου, είναι η παρουσία μου στα γραφεία του Ολυμπιακού Πειραιώς. Η εμπιστοσύνη που έδειξε σε μένα ο σύλλογος κι ο πρόεδρός του, Βαγγέλης Μαρινάκης, είναι κάτι που ένιωσα να με τιμά ιδιαίτερα και οι συζητήσεις επίσης που έγιναν για τον Ιωάννη Κωστή με τον Ολυμπιακό».
Πηγή: www.marca-sl.gr
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




