ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άφησε… την ΑΕΛ και ανακοινώθηκε από ομάδα στην Ελλάδα «γαλαζοκίτρινο βλαστάρι»

Άφησε… την ΑΕΛ και ανακοινώθηκε από ομάδα στην Ελλάδα «γαλαζοκίτρινο βλαστάρι»

Η Αθλητική Ένωση Χρυσού ανακοίνωσε τρεις ποδοσφαριστές. Ανάμεσα τους και ο Γιώργος Σπύρου, που βγήκε από τα «σπλάχνα» της ΑΕΛ.

Αναλυτικά:

«Τρεις ακόμη προσθήκες για την ομάδα μας λίγο πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος, αφού παίχτες της ΑΕΧ θα είναι οι Γιώργος Σπύρου, Στέφανος Ακριτίδης και Στράτος Πεχλιβανίδης.
Ο Γιώργος Σπύρου είναι 19 χρονών, κατάγεται από τη Λεμεσό της Κύπρου, αγωνίζεται ως εξτρέμ και έχει περάσει όλη την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της ΑΕΛ. Μετακόμισε στις Σέρρες τον Αύγουστο αφού θα είναι φοιτητής στην πόλη μας και συμμετείχε στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας μας.
O Στέφανος Ακριτίδης είναι 26 χρονών, μεσοεπιθετικός και θα βοηθήσει πολύ την ομάδας με τη μεγάλη εμπειρία του στο τοπικό ποδόσφαιρο των Σερρών, αφού εδώ και χρόνια ήταν βασικό στέλεχος και αρχηγός της ομάδας της γενέτειράς του, τον Ολυμπιακό Λευκώνα.
Ακόμα περισσότερη εμπειρία θα δώσει στην ομάδα μας ο τελευταίος της παρέας. Τρίτη και φαρμακερή για τον Στράτο Πεχλιβανίδη, ο οποίος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 3 χρόνια. Ο «ψηλός της καρδιάς μας», που θεωρείται ζωντανός θρύλος της ιστορίας της ΑΕΧ αφού με τη φανέλα της ομάδας μας έχει σκοράρει περισσότερα από 100 τέρματα, αγωνίστηκε με τα κόκκινα αρχικά για 4 χρόνια (2004-2008) κι έπειτα ακολούθησαν αρκετές σεζόν στις εθνικές κατηγορίες με Βισαλτιακό, Γάζωρο και Παραλίμνιο. Επέστρεψε το 2015 για ακόμη μία σεζόν στην ΑΕΧ, για να ακολουθήσουν στη συνέχεια οι Λευκώνας, Σκούταρι και Προβατάς. Τώρα, στα 36 του, επέστρεψε στην αγαπημένη του ομάδα και θα μας δώσει πολύτιμες βοήθειες με την εμπειρία του, την προσωπικότητα και φυσικά το ύψος του!
Να είστε γεροί πάνω απ’ όλα παιδιά και μακάρι η συνεργασία μας να διαρκέσει για αρκετά χρόνια.
#ΜιαΖωήΑΕΧ»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top