ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 42χρονου για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

ΛΕΜΕΣΟΣ: Σύλληψη 42χρονου για υπόθεση παιδικής πορνογραφίας

ειροπέδες σε 42χρονο πέρασε χθες ( 14 Οκτωμβρίου 2019) η Αστυνομία, στη Λεμεσό,  στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά απόκτηση, κατοχή, απόκτηση πρόσβασης σε παιδική πορνογραφία και παραγωγής υλικού πορνογραφίας.
 
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, μετά από πληροφορία που λήφθηκε, έγιναν εξετάσεις σε συσκευές που κατείχε ο 42χρονος, όπου εντοπίστηκαν αρχεία με βίντεο και φωτογραφίες που απεικονίζουν γυμνά παιδιά.
 
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του στη Λεμεσό, εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια, ένα κινητό τηλέφωνο και ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής.
 
Ο 42χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.  
 
Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνεχίζει τις εξετάσεις.   

 

ΑΠΟ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE