ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν τα μάσησε ο Μπεργκ – Η ατάκα του που άρεσε και έστειλε μήνυμα σε… Τιμούρ!

Δεν τα μάσησε ο Μπεργκ – Η ατάκα του που άρεσε και έστειλε μήνυμα σε… Τιμούρ!

Στις δηλώσεις του στο OFC TV πριν το ματς με την Ανόρθωση ο κόουτς της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στους τραυματισμούς Ουζόχο και Παναγή.

Ο Νορβηγός τεχνικός στάθηκε στη μεγάλη ατυχία όμως χαρακτήρισε το γεγονός ως μια πρόκληση δείχνοντας πως δεν θα σταθεί στους απόντες αλλά στους… παρόντες. «Θα είναι μια πρόκληση για εμάς, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν διάφορες προκλήσεις. Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν, ως ομάδα, ως σύλλογος, ως παίκτες και προπονητές είναι κάτι που πρέπει όλοι να διαχειριστούμε, να βρούμε τις λύσεις και να βεβαιωθούμε πως θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε», είπε χαρακτηριστικά σε μια δήλωση που αντιμετωπίστηκε θετικά από τους Ομονοιάτες και παράλληλα έστειλε και μήνυμα προς… Ανόρθωση μεριά.

Ο κ. Μπεργκ έκανε ξεκάθαρο πως δεν στέκεται στις ατυχίες και θα πάει να κτυπήσει το παιχνίδι στο «Παπαδόπουλος» καθώς σίγουρα αποτελεί μια… πρόκληση για την φετινή Ομόνοια ούτως ώστε να δείξει πως όντως είναι φτιαγμένη για καλύτερα πράγματα σε σχέση με προηγούμενες σεζόν.

Τι είπε ακριβώς:

«Είμαστε πολύ άτυχοι. Να συμβεί αυτό με τους δύο τερματοφύλακες μας την ίδια μέρα είναι κάτι πολύ ατυχές. Είναι δύσκολο να βρούμε τώρα αντικαταστάτη αφού δεν υπάρχει μεταγραφική περίοδος. Φυσικά έχουμε και άλλους τερματοφύλακες στην ομάδα που μπορούν να αγωνιστούν, αλλά το επίπεδο του Φράνσις και του Παναγή είναι πολύ πολύ καλό. Θα είναι μια πρόκληση για εμάς, στο ποδόσφαιρο υπάρχουν διάφορες προκλήσεις. Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν, ως ομάδα, ως σύλλογος, ως παίκτες και προπονητές είναι κάτι που πρέπει όλοι να διαχειριστούμε, να βρούμε τις λύσεις και να βεβαιωθούμε πως θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Παραμένουμε ακόμα καλή ομάδα φυσικά που μπορεί να κερδίσει τα παιχνίδια και ανυπομονούμε για τα ματς που ακολουθούν».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top