ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Φάκελο για τις απειλές και τις ύβρεις επέδωσε ο Ακιντζί σε 'αστυνομία' και 'εισαγγελία'

Φάκελο για τις απειλές και τις ύβρεις επέδωσε ο Ακιντζί σε 'αστυνομία' και 'εισαγγελία'

Φάκελο με στοιχεία για τις απειλές, τις ύβρεις και τις επιθέσεις που δέχθηκε ο Μουσταφά Ακιντζί και μέλη της οικογένειάς του επέδωσαν στην «αστυνομία» και την «εισαγγελία» στα κατεχόμενα εκπρόσωποι του Τ/κ ηγέτη.

Ο «υφυπουργός παρά τω προέδρω», Γκιουρντά Χιουντάογλου επέδωσε στον φάκελο στον «γενικό εισαγγελέα» και ο «διευθυντής του γραφείου του προέδρου», Τζενκ Γκιουρτζιάγ στον «αρχηγό της αστυνομίας». Ο ίδιος φάκελος δόθηκε και στην τουρκική «πρεσβεία» στη Λευκωσία.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, σε ανακοίνωση της «προεδρίας» αναφέρεται ότι με τον φάκελο που παραδόθηκε και στους δύο «θεσμούς» ζητείται η λήψη μέτρων εναντίον των ατόμων που έχουν απειλήσει την ζωή του Τ/κ ηγέτη και της οικογένειάς του.

Πολλοί είναι χρήστες ενεργών λογαριασμών στην Τουρκία, ενώ υπάρχουν και "υπήκοοι" του ψευδοκράτους, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Ο «αρχηγός αστυνομίας», Σουλεϊμάν Μανάβογλου ανέφερε ότι ήδη η «αστυνομία» έχει ξεκινήσει έρευνα για το θέμα και ο φάκελος με τα στοιχεία αυτά θα προστεθεί στην έρευνά του και «θα γίνει τάχιστα αυτό που πρέπει». Ο δε «γενικός εισαγγελέας», Μπεχίτς Οζτούρκ ανέφερε ότι θα εργαστούμε με ευαισθησία πάνω στο θέμα.

Χωρίς καθυστέρηση, αναφέρεται στην ανακοίνωση, κάνοντας τις απαραίτητες τεχνολογικές διαπιστώσεις και για άλλα παρόμοια μηνύματα (αναρτήσεις) από τις αρμόδιες υπηρεσίες της «αστυνομίας», θα γίνουν όλες οι αναγκαίες νομικές διαδικασίες εναντίον αυτών που έκαναν τις αναρτήσεις.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top