Προβάδισμα για τον τελικό πήρε η ΑΕΚ

Προβάδισμα για τον τελικό πήρε η ΑΕΚ

Εξαιρετικό και άκρως ενδιαφέρον ήταν ο αγώνας που έγινε στο «Κίτιον» μεταξύ της ΑΕΚ και του Κεραυνού με την ομάδα της Λάρνακας να παίρνει τη νίκη με 86-83, εξασφαλίζοντας προβάδισμα για πρόκριση στην τελική φάση.

Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός και η ΑΕΚ πιο ψύχραιμη στα τελευταία κρίσιμα λεπτά πήρε τη νίκη.

Οι δύο ομάδες θα τα πουν ξανά την Τρίτη στο Στρόβολο, σε ένα αγώνα όπου ο Κεραυνός θα ψάξει τη νίκη για να κάνει το 2-2 και η ΑΕΚ για να πάρει την πρόκριση για την τελική φάση.

Τα δεκάλεπτα: 27-22, 46-43, 60-54, 86-83

ΑΕΚ (Γ. Κετσελίδης): Χάρπερ 19 (1), Μπρέζετς 19, Κοιλαράς 2, Πέτροβιτς 12 (2), Μακ Φάντεν 23 (2), Κασκίρης, Ντάρεν 1, Παντελή 10 (2), Παλάλας.

Κεραυνός (Π. Γιανναράς): Ντίγκς 15, Τζόνσον 5, Πηλαβάς, Μιχαήλ, Γουίντεν 29 (5), Παντούρης 22 (5), Μπίγκς 8 (1), Μπογκαβατς 4, Κρουπάλια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

ΠτΔ: «Ο ρόλος της ΕΕ είναι καταλυτικός σε όλους τους τομείς» - Πέρασαν 21 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ευρωπαϊκή οικογένεια

Στο Κυπριακό και τους άλλους παράγοντες που επηρεάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση στην καθημερινότητα των πολιτών αναφέρθηκε σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με αφορμή την επέτειο ένταξης της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

BEST OF TOTHEMAONLINE