«Χ» με τη Σαχτάρ η ΑΕΛ

«Χ» με τη Σαχτάρ η ΑΕΛ

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε η ΑΕΛ με την φημισμένη Σαχτάρ Ντόνετσκ σε διεθνές φιλικό παιχνίδι που έγινε στο Τσίρειο στάδιο.

Η ομάδα του Χριστάκη Χριστοφόρου άνοιξε το σκορ στο 16’ με αυτογκόλ του Κριβτσόβ και η Σαχτάρ έφτασε στην ισοφάριση με γκολ του Γκλάντκι στο 24΄.

Οι Ουκρανοί έχασαν ευκαιρίες για τη νίκη στο Β’ ημίχρονο τις οποίες δεν αξιοποίησαν.

ΑΕΛ: Φεγκρούς (66΄ Ρομέρο), Σακέτι, Λο Σάμπου (46΄ Βασιλείου), Σταύρου (66΄ Λίλλης), Σέμα, Εντμάρ, Μπεμπέ (86΄ Παναγιώτου), Μεντί (80΄ Σ. Βασιλείου), Ναντό, Σαρδινέρο, Οχένε (46΄ Ταγκμπατζούμι).

Σαχτάρ: Κανιμπολότσκι (88΄ Κούντρικ), Ισμαΐλι, Κρίβτσοφ (60΄ Εφρέμοφ), Όρντετς (78΄ Σαγκούτκιν), Φερνάντο, Ιλσίνιο (78΄ Ιβανισιένια), Μάρλος (60΄ Βολόβικ), Άλεξ Τεξέιρα, Τάισον, Μπερνάντ (60΄ Γουέλινγκτον), Γκλάντκι.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η δεύτερη ανάγνωση της ομιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη στον ΟΗΕ – Οι δύο άξονες και η απάντηση στον Ερντογάν και το «α λα καρτ» διεθνές δίκαιο

Η ομιλία του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη στη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών κινήθηκε γύρω από το Κυπριακό, την εφαρμογή του διεθνούς δικαίου, αλλά και τον ευρύτερο γεωπολιτικό ρόλο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE