H «AΒΛΕΨΙΑ» του Νεοκλέους και το VAR…

H «AΒΛΕΨΙΑ» του Νεοκλέους και το VAR…

«Σκασμένοι» είναι στον Ολυμπιακό, επειδή έχασαν το τρίποντο στο… «ενενήντα φεύγα» στη χθεσινή αναμέτρηση με την Πάφο. 

Ο τηλεοπτικός φακός έδειξε, ότι ο διαιτητής Νικόλας Νεοκλέους, θα μπορούσε να μην μετρήσει το γκολ των φιλοξενούμενων.

Πριν πάει η μπάλα στον Λουλίνια, μια επαναληπτική προβολή από τη Cytavision, έδειξε ότι η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Ράζιτς.

Είναι απογοητευμένοι κι εκνευρισμένοι, αυτοί που διαχειρίζονται τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό, αφού όπως υποστηρίζουν αν λειτουργούσε το VAR στο δικό μας πρωτάθλημα, σήμερα ίσως να βρισκόντουσαν ακόμα και στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η πραγματικότητα είναι πως στα πλείστα από τα παιχνίδια τους, η διαιτησία δεν τους έπαιξε 50-50.

Αν όχι στην κορυφή, σίγουρα δεν θα ήταν μια από τις δυο ομάδες (μαζί με τη Δόξα) που δεν έχουν γευτεί ακόμα τη χαρά της νίκης.

Π.Χ.  

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Τραγωδία στη Γεροσκήπου: Θλίψη για τον 28χρονο Χαράλαμπο - «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ» - Φωτογραφία

Θλίψη προκάλεσε ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Χαράλαμπου Κωμοδρόμου, ο οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος το πρωί της Κυριακής στη θαλάσσια περιοχή της Γεροσκήπου στην Πάφο.

BEST OF TOTHEMAONLINE