LIFESTYLE

Απρόσμενη αποχώρηση από τον Alpha Κύπρου - «Αισθάνομαι ότι όταν σταματά η πρόοδος αρχίζει η κάθοδος»

Απρόσμενη αποχώρηση από τον Alpha Κύπρου - «Αισθάνομαι ότι όταν σταματά η πρόοδος αρχίζει η κάθοδος»

Η γνωστή δημοσιογράφος του Alpha Κύπρου Αθηνά Χάλκου ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την αποχώρηση της από το κανάλι των Λατσίων.

Να θυμίσουμε πως η Αθηνά Χάλκου βρισκόταν το δυναμικό του Alpha Κύπρου από το ξεκίνημα του καναλιού, την άνοιξη του 2016 και είχε καθήκοντα δημοσιογράφου και παρουσίασης μικρών δελτίων ειδήσεων.

Σύμφωνα με όσα ανάφερε η Αθηνά Χάλκου στο Themaonline, ο κύκλος του Alpha έκλεισε για αυτή καθώς ένιωθε ότι δεν πήγαινε μπροστά το τελευταίο διάστημα. Σημείωσε επίσης ότι η ίδια πρόσφερε πολλά στο κανάλι.

«Θεωρώ ότι πρόσφερα πολλά στον Alpha και αποχώρησα με βάση τις αρχές και τις αξίες μου. Όταν δίνουν ευκαιρίες σε άτομα είναι λογικό να θέλεις να είσαι μέσα σε αυτά. Αγαπώ πάρα πολύ την δουλεία μου και ήμουν σαν τον τζόκερ της υπόθεσης που το θεωρώ το πιο σημαντικό χαρτί της τράπουλας. Αισθάνομαι ότι όταν σταματά η πρόοδος αρχίζει η κάθοδος», ήταν επί λέξη τα λόγια της Αθηνάς Χάλκου στο ThemaOnline

Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση μέσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook: 

«Έρχονται στιγμές στη ζωή μας που καλούμαστε να κάνουμε μια παύση και να σκεφτούμε..τι είμαστε, τη μέχρι τώρα πορεία μας, τα εφόδιά μας, τους στόχους μας, τα όνειρά μας και τις επαγγελματικές μας επιδιώξεις.
Μια τέτοια λοιπόν στιγμή έφθασε και για μένα. Μετά από σοβαρή και ώριμη σκέψη αποφάσισα ότι το κεφάλαιο του Alpha κλείνει για μένα εφόσον δεν αξιοποιήθηκα όσο θα έπρεπε. Σήμερα υπέβαλα την παραίτησή μου. Φεύγοντας παίρνω μαζί μου μαθήματα ζωής..
Η δημοσιογραφία είναι λειτούργημα. Θέλει πάθος και όρεξη και νιώθω περήφανη που το υπηρετώ με συνέπεια, αφοσίωση, φιλότιμο και καλή διάθεση. Έμαθα να είμαι επαγγελματίας σε αυτό που κάνω και να λειτουργώ πάντοτε με βάση τις αρχές και τις αξίες μου.
Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη σας ! Δεν θα χαθούμε ! Τα όνειρα μας γίνονται πραγματικότητα όταν τα κυνηγάμε.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top