Ομόνοια: Ο Γκουλόν και οι διεθνείς

Ομόνοια: Ο Γκουλόν και οι διεθνείς

Ανεβάζει διαρκώς στροφές ο Ερόλντ Γκουλόν.

Ο Γάλλος σκόραρε στο φιλικό με τους παλάιμαχους, ενώ σημείωσε και δύο γκολ στο χθεσινό φιλικό απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα (2-1).

Ο Κώστας Καϊάφας είναι ευχαριστημένος από αυτά που βλέπει και φαίνεται πως θα κρατήσει τον Γκουλόν στο κέντρο της άμυνας. Σημαντικό ήταν το χθεσινό φιλικό και για τον Ποτέ, ο οποίος ξεκίνησε στο ματς και πήρε λεπτά που θα τον βοηθήσουν στην επιστροφή του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Φοφανά και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένεται να μπει στις προπονήσεις με τον Γιωργαλλίδη, ενώ ο Φυλακτού προπονείται κανονικά. Δεν αγωνίστηκε στο φιλικό ο Ρούνιε ενώ ο Ρούμπιο θέλει ακόμη λίγο χρόνο.

Σε ότι αφορά τους διεθνείς, ο Άντραζ Κιρμ αγωνίστηκε για μια ώρα απέναντι στο Σαν Μαρίνο. Η Σλοβενία έφθασε άνετα στη νίκη. Απόψε, στις 21:45 αγωνίζεται η Εθνική Κύπρου και στην Ομόνοια θα παρακολουθήσουν με προσοχή τον αγώνα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Φόνος Δημοσθένους: Στα χέρια της Αστυνομίας όλοι οι ύποπτοι – Το ΤΑΕ «κλείδωσε» τον εκτελεστή

Η υπόθεση της δολοφονίας του 49χρονου επιχειρηματία Σταύρου Δημοσθένους στις 17 Οκτωβρίου στη Λεμεσό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της, καθώς το ΤΑΕ Λεμεσού δηλώνει ότι έχει πλέον στα χέρια του όλους όσους φέρονται να συμμετείχαν στο σχέδιο εξόντωσής του.