Υποδομές από το 1960 στη Λευκωσία -Έκτακτη σύσκεψη δημάρχων για τις πλημμύρες

Υποδομές από το 1960 στη Λευκωσία -Έκτακτη σύσκεψη δημάρχων για τις πλημμύρες

Στην κωδικοποίηση των προβλημάτων που προκαλούνται από τα έντονα καιρικά φαινόμενα και των αιτημάτων για αντιπλημμυρικά έργα θα προχωρήσουν κλιμάκια των Δήμων Μείζονος Λευκωσίας, όπως αποφασίστηκε σε έκτακτη συνεδρία κλιμακίων των Δημάρχων.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το κλιμάκιο αποφάσισε όπως κάθε Δήμος προχωρήσει στην κωδικοποίηση των σχετικών προβλημάτων και αιτημάτων του για αντιπλημμυρικά έργα και υποβάλει στο κλιμάκιο τα συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην περιφέρειά του, σε σχέση με την ανάγκη ενίσχυσης των υποδομών του, οι οποίες σε πολλές περιπτώσεις παραμένουν σε επίπεδα του 1960 και δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τις σημερινές αυξανόμενες ανάγκες των πόλεων.

Προστίθεται ότι αφού καταγραφούν όλες οι ανάγκες, θα ανακοινωθούν σε δημοσιογραφική διάσκεψη εντός των επόμενων ημερών και θα υποβληθούν εκ νέου αρμοδίως στην Κυβέρνηση, με δεδομένο ότι το κράτος θα πρέπει να συμμετάσχει και συνεισφέρει στις δαπάνες για την αντιμετώπιση και επίλυση των εν λόγω προβλημάτων.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Νίκος Αναστασιάδης: Η αντεπίθεση, η αμφισβήτηση και η ανάγκη για θεσμική κάθαρση- Η Αρχή κατά της διαφθοράς και ο λαϊκισμός

Με μία εκτενή και προσεκτικά δομημένη διάσκεψη Τύπου, πλαισιωμένος από τους δικηγόρους του, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης επιχείρησε να δώσει τη δική του απάντηση στα ευρήματα της Αρχής κατά της Διαφθοράς. Ωστόσο, πέρα από την απόρριψη των ισχυρισμών που τον αφορούν, το βασικό μήνυμα που θέλησε να στείλει ήταν ένα: Η υπόθεση πρέπει να οδηγηθεί σε ανεξάρτητη ποινική διερεύνηση.

BEST OF TOTHEMAONLINE