ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ-Α/ΔΡΟΜΟΣ: Είχε πάθει βλάβη το αυτοκίνητο του πεζού που παρασύρθηκε από όχημα – Κυκλοφοριακό κομφούζιο

ΣΟΒΑΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ-Α/ΔΡΟΜΟΣ: Είχε πάθει βλάβη το αυτοκίνητο του πεζού που παρασύρθηκε από όχημα – Κυκλοφοριακό κομφούζιο

Πυκνή τροχαία κίνηση παρατηρείται στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού κοντά στην Μονή μετά από πολύ σοβαρό τροχαίο.

Όπως αναφέραμε σε προηγούμενο δημοσίευμα πεζός παρασύρθηκε από όχημα με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του. Φαίνεται πως το όχημα του άτυχου άντρα παρουσίασε μηχανική βλάβη και είχε κατέβει από το αυτοκίνητο για να δει τι συνέβη όταν κτυπήθηκε από το βαρύ όχημα.

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο και Αστυνομία με τα μέλη της Δύναμης να προχωρούν σε αποκοπή του δρόμου εκδίδοντας και σχετική ανακοίνωση που αναφέρει:  "Λόγω τροχαίου ατυχήματος στο αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λεμεσού, στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου, οι λωρίδες κυκλοφορίας προς Λεμεσό έχουν κλείσει. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Λευκωσίας - Λεμεσού, από την έξοδο Αγίου Γεωργίου Αλαμάνου".

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE