ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Δημοσιογραφική διάσκεψη στην Τσιμεντοποιία Βασιλικού

Δημοσιογραφική διάσκεψη στην Τσιμεντοποιία Βασιλικού

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, στην αίθουσα εκπαιδεύσεων στις Εγκαταστάσεις της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού, δημοσιογραφική διάσκεψη με θέμα «50+ χρόνια ζωής της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού και η προσφορά της στην Κυκλική Οικονομία, στο Περιβάλλον και στον Άνθρωπο». Η διάσκεψη αποσκοπούσε στην ενημέρωση των ΜΜΕ αναφορικά με την εξέλιξη της Εταιρείας, στο πλαίσιο του σεβασμού και της προσφοράς της στην κυπριακή κοινωνία.

Κατά τη δημοσιογραφική διάσκεψη ο Εκτελεστικός Πρόεδρος της Εταιρείας ανέφερε πως η Τσιμεντοποιΐα Βασιλικού διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής στην Ευρώπη και συγκαταλέγεται στις 12 από τις 33 χώρες στην Ευρώπη όπου δραστηριοποιείται ένας μόνο παραγωγός. Επιπρόσθετα, το βιομηχανικό λιμάνι, το οποίο κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από την Εταιρεία, αποτελεί πυρήνα ανάπτυξης του ενεργειακού κέντρου.

Στη συνέχεια, οι παρουσιάσεις επικεντρώθηκαν στην εξέλιξη της Εταιρείας σε απόλυτη αρμονία με το περιβάλλον, στην αγορά τσιμέντου, στην κυκλική οικονομία μέσα από τη διαχείριση των εναλλακτικών καυσίμων, στη διαχείριση ενέργειας, με τη δημιουργία φωτοβολταϊκου πάρκου, και στην προσφορά στον άνθρωπο και στην κοινωνία, μέσα από στοχευμένες δράσεις Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης έγινε διάλογος με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ σε όλα τα παραπάνω θέματα προκειμένου να αποτυπωθεί η πραγματική εικόνα της Εταιρείας.

Στόχος της Τσιμεντοποιΐας Βασιλικού είναι να παραμείνει μια βιώσιμη εταιρεία, σταθερή στην ανοδική της πορεία και στο ποιοτικό προϊόν της, να διατηρηθεί ως ο επιθυμητός προμηθευτής των πελατών της και ο ελκυστικός εργοδότης επιλογής για τον οποίο όλοι θα επιθυμούσαν να εργάζονται.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top