ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαθητής γυμνασίου επιτέθηκε σε συμμαθητή του με χαρτοκόπτη - Του είχε ζητήσει χρήματα

ΛΕΜΕΣΟΣ: Μαθητής γυμνασίου επιτέθηκε σε συμμαθητή του με χαρτοκόπτη - Του είχε ζητήσει χρήματα

Έχει ξεφύγει η κατάσταση στα σχολεία. Φαίνεται να σημειώθηκε νέο περιστατικό βίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία υπάρχει καταγγελία από το πρωί της Παρασκευής (25/10) για υπόθεση απειλής και κοινής επίθεσης.

Όλα εκτυλίχθηκαν σε γυμνάσιο της Λεμεσού, όταν μαθητής από τη Συρία φέρεται να απείλησε συμμαθητή του με χαρτοκόπτη και να  τον γρονθοκόπησε στο στήθος.

Η Αστυνομία διερευνά πληροφορία ότι ο Σύρος, είχε προηγουμενως ζητήσει χρήματα από τον συμμαθητή του και επειδή δεν του έδωσε του επιτέθηκε.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων του Κεντρικού Σταθμού Λεμεσού.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

ΠτΔ: «Πρώτη σκέψη η πλήρης κατάργηση του Φορέα» - Η πρώτη αντίδραση για παραίτηση Χαραλάμπους

Η παραίτηση του Διευθυντή του Γραφείου του Προέδρου κ. Χαράλαμπου Χαραλάμπους είναι πράξη αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, καλώντας όλες τις αρμόδιες Αρχές του κράτους να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία που έχουν στη διάθεσή τους για πλήρη διερεύνηση της υπόθεση αναφορικά με το βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE