ΚΟΣΜΟΣ

Πέμπτη σύλληψη για το φορτηγό "φέρετρο" στο Έσεξ

Πέμπτη σύλληψη για το φορτηγό "φέρετρο" στο Έσεξ

Στην πέμπτη σύλληψη για την υπόθεση θανάτου 39 ανθρώπων στο φορτηγό ψυγείο που εντοπίστηκε στο Έσεξ τη νύχτα της Τρίτης, προχώρησε η βρετανική αστυνομία.

Πρόκειται για έναν 23χρονο οδηγό βαρέων οχημάτων που συνελήφθη στο λιμάνι του Δουβλίνου. Πιστεύεται ότι κατάγεται από την κομητεία Ντάουν της Βόρειας Ιρλανδίας.

Η σύλληψή του έγινε από την ιρλανδική αστυνομία μετά από την αποβίβασή του από επιβατηγό-οχηματαγωγό πλοίο το απόγευμα του Σαββάτου, σύμφωνα με την εφημερίδα Irish Mirror.

Το μπλε φορτηγό που οδηγούσε έχει κατασχεθεί.

Από τη Βόρεια Ιρλανδία κατάγονται δύο ακόμα από τους συλληφθέντες, ο 25χρονος οδηγός του μοιραίου φορτηγού Μο Ρόμπινσον και ένας 48χρονος που συνελήφθη την Παρασκευή στο Στάνστεντ.

Κρατείται επίσης ένα ζευγάρι 38χρονων, ο Τόμας και η Τζοάνα Μάχερ από το Γουόρινγκτον της βόρειας Αγγλίας, οι τελευταίοι διαπιστωμένοι ιδιοκτήτες του φορτηγού.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top