ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Με άλλο αέρα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η ανεβασμένη Νέα Σαλαμίνα – «Φρεσκάρει» την ομάδα του ο Ντολ για το 4 στα 4

Με άλλο αέρα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ η ανεβασμένη Νέα Σαλαμίνα – «Φρεσκάρει» την ομάδα του ο Ντολ για το 4 στα 4

Με τον αγώνα στο γήπεδο «Αμμόχωστος» ανάμεσα στη Νέα Σαλαμίνα και τον ΑΠΟΕΛ (28/10, 19:00), ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Στόχος φυσικά και των δύο ομάδων είναι η νίκη, αν και οι γηπεδούχοι οι οποίοι βρίσκονται σε ανοδική πορεία, θα είναι ευχαριστημένοι και με το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον… μόνιμο πρωταθλητή των τελευταίων ετών.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ο οποίος είδε την ομάδα του να ρολάρει ξανά, παίρνοντας δύο σερί τρίποντα που της έδωσαν άλλο αέρα, δυναμική αλλά και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας, προετοίμασε όσο το δυνατόν καλύτερα τους παίκτες του για μία μεγάλη «μάχη» κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, τον οποίο γνωρίζει… απ΄ έξω κι ανακατωτά και δεν πρόκειται να αιφνιδιαστεί, όποια ενδεκάδα κι αν αποφασίσει να κατεβάσει ο Ντολ.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να δώσουν βαρύτητα στο ανασταλτικό κομμάτι, περιορίζοντας τα ατού του ΑΠΟΕΛ, επιδιώκοντας να κτυπήσουν κυρίως στην κόντρα επίθεση, ενώ δούλεψαν αρκετά στο κομμάτι της τακτικής αλλά και στις στατικές φάσεις, τομέας στον οποίο ποντάρει πολλά ο Ελλαδίτης τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Κυριακή, με τον «Πούρσα» να παίρνει στην αποστολή 20 παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι παίκτες που είναι στην αποστολή του «Πούρσα» για την ΚΟΝΤΡΑ με ΑΠΟΕΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Στο «στρατόπεδο» των πρωταθλητών, το σύνθημα όπως σε κάθε ματς είναι το ίδιο, νίκη και μόνο νίκη για να συνεχίσουν την αλάνθαστη πορεία τους προς την κορυφή, έχοντας παράλληλα και τρία παιχνίδια «στο χέρι», όπου θα έχουν την ευκαιρία σε μελλοντικό στάδιο, να ξεφύγουν αρκετά στη βαθμολογία.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» προέρχονται από τη «μάχη» στο Μπακού απέναντι στην Καραμπάχ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, όπου σπατάλησαν πολλές δυνάμεις, γι΄ αυτό και ο Τόμας Ντολ αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές για να «φρεσκάρει» την ομάδα του, η οποία είχε μόλις τρεις μέρες για να… πάρει κάποιες ανάσες, να επανέλθει στην Κυπριακή πραγματικότητα και να προετοιμαστεί για το ματς στο «Αμμόχωστος».

Θέση βασικού πέρα από τους… συνήθεις ύποπτους, διεκδικούν σχεδόν όλοι οι παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με την Καραμπάχ και συμπεριλήφθηκαν στην 20μελή αποστολή, όμως σίγουρα δεν θα γίνει τόσο μεγάλο ροτέισιον, αφού το ρίσκο είναι μεγάλο και ο κάθε βαθμός στο φετινό ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα είναι πολύτιμος.

Ο Γερμανός τεχνικός «σκάναρε» με τη βοήθεια των συνεργατών του τα πάντα για τη Νέα Σαλαμίνα, την οποία σέβεται και υπολογίζει πάρα πολύ, γι΄ αυτό και έδωσε βαρύτητα στο τακτικό κομμάτι στις τελευταίες προπονήσεις, δείχνοντας στους παίκτες του αυτά που θέλει να δει από αυτούς στην αναμέτρηση της Δευτέρας, ζητώντας τους παράλληλα να είναι σοβαροί και πειθαρχημένοι σε ολόκληρο το 90λεπτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι παίκτες του Ντολ που πάνε «Αμμόχωστος» για τη ΜΑΧΗ με τη Νέα Σαλαμίνα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι… ΕΚΤΟΣ για το «Αμμόχωστος»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Συνεδριάζει το Υπουργικό Συμβούλιο - Περνούν από «εξεταστική» οι Υπουργοί

Τον λόφο του προεδρικού ανεβαίνουν το απόγευμα τα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου, σε μία συνεδρία πολύ σημαντική τόσο για τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, όσο και για τους υπουργούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top