ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ούτε να το σκέφτεται δεν θέλει ο Μπεργκ…

Ούτε να το σκέφτεται δεν θέλει ο Μπεργκ…

Μετά την κακή εμφάνιση με τον Ολυμπιακό και την ισοπαλία η Ομόνοια έμεινε για τρίτο συνεχόμενο ματς μακριά από τη νίκη και τα πρώτα σύννεφα έκαναν την εμφάνιση τους.

Ήταν ομολογουμένως η χειρότερη φετινή εμφάνιση του τριφυλλιού γεγονός που έφερε μουρμούρα στις τάξεις των οπαδών, ίσως και κάπως υπερβολική αν και η εικόνα της Ομόνοιας την Παρασκευή θύμισε το πρόσφατο… εφιαλτικό παρελθόν.

Ο Χένινγκ Μπεργκ έχει να διαχειριστεί την πρώτη φετινή κρίση και θα πρέπει η Ομόνοια να βγάλει αντίδραση άμεσα για να αποδείξει πως φέτος όντως έχουν αλλάξει τα πράγματα.

Βέβαια την επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει για Δασάκι εκεί όπου πάντοτε ο Εθνικός βάζει δύσκολα στην Ομόνοια. Μάλιστα η ομάδα της Άχνας είναι από τις φετινές εκπλήξεις του πρωταθλήματος και θα είναι ένα δυνατό τεστ… αποδείξεων για τον Μπεργκ και τους παίκτες.

Μετά από τρία συνεχόμενα ματς μακριά από τη νίκη η νίκη είναι μονόδρομος στο Δασάκι και ο Μπεργκ ούτε που να το σκέφτεται δεν θέλει πως το αρνητικό σερί θα συνεχιστεί για τέταρτο ματς. Βέβαια για να το καταφέρει αυτό θα πρέπει να παρουσιάσει μια πολύ καλύτερη εικόνα από αυτή που είδαμε την Παρασκευή κόντρα στον Ολυμπιακό…

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top