ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Oμολογία – ΣΟΚ: «Κι εγώ τα έπαιρνα…» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Oμολογία – ΣΟΚ: «Κι εγώ τα έπαιρνα…» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Δηλώσεις που θα συζητηθούν παραχώρησε ο βετεράνος διαιτητής, Άρης Ορφανίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα».

Ο παλαίμαχος ρέφερι, ο οποίος διαιτήτευσε τις δεκαετίες του ‘70 και του ‘80 σε εθνικό επίπεδο παραδέχθηκε πως τα… έπαιρνε κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ενώ αναφερόμενος στους διαιτητές είπε πως… «από τους 100, οι 99 είναι κλέφτες».

«Από τους 100 διαιτητές, οι 99 είναι κλέφτες και ο ένας εκπαιδεύεται. Πριν 30 χρόνια κι εγώ τα έπαιρνα και το λέω στα ίσια. Δεν κρύβομαι πίσω από το δάκτυλό μου. Ερχόταν ο πρόεδρος, μου τα έσταζε και καμιά φορά δεν έκανα και τη δουλειά. Όταν έβλεπα να το κάνουν οι όλοι, γιατί να μην το έκανα εγώ; Φτωχαδάκι ήμουν. Εβλεπα και αυτά που γινόντουσαν. Σήμερα το έχω μετανιώσει. Αν ξεκινούσα τώρα, δεν θα το έκανα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Άρης Ορφανίδης στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio – Download Music – Psy -Gangnam style

Πηγή: www.metrosports.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top