ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ήττα-ΣΟΚ για τη Λάρισα στο κύπελλο και κίνδυνος πρόωρου αποκλεισμού

Ήττα-ΣΟΚ για τη Λάρισα στο κύπελλο και κίνδυνος πρόωρου αποκλεισμού

Δυσκολεύει ο… στόχος του Κυπέλλου για την ΑΕΛ, μετά τη «σφαλιάρα» από την Καλαμάτα. Η «Μαύρη Θύελλα» θυμήθηκε τις παλιές της δόξες και «καθάρισε» με 3-0 τους βυσσινί στο πρώτο ματς της 5ης φάσης.

Μεγάλη νίκη για την Καλαμάτα απέναντι στην ΑΕΛ με 3-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η «Μαύρη Θύελλα» θυμήθηκε τις παλιές της δόξες, κοίταξε στα μάτια μια ομάδα της Super League με την οποία την χωρίζουν δύο ολόκληρες κατηγορίες και πήρε τεράστιο προβάδισμα κόντρα στους «βυσσινί» που έχουν βάλει στόχο να φτάσουν ψηλά στο συγκεκριμένο θεσμό, αλλά έχουν πλέον βουνό να ανέβουν ενόψει της ρεβάνς.

Πρωταγωνιστής για τους πρωτοπόρους της Football League ο Αλεξόπουλος, που πέτυχε χατ-τρικ απέναντι στην ομάδα του Γρηγορίου.

Στο 36ο λεπτό, ο επιθετικός της Καλαμάτας άνοιξε τον λογαριασμό, ενώ στο 73’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έβαλε… δύσκολα στην ΑΕΛ.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γκόλια στο 83ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα και πλήρωσαν.

Ο Αλεξόπουλος ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Ένταξη του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης: Ανοίγει ο ασκός του Αιόλου - Ο ρόλος της Ντόρας Μπακογιάννη

Με εισήγηση της Ντόρας Μπακογιάννη ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την ολομέλεια της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, για το θέμα της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top