Ήττα-ΣΟΚ για τη Λάρισα στο κύπελλο και κίνδυνος πρόωρου αποκλεισμού

Ήττα-ΣΟΚ για τη Λάρισα στο κύπελλο και κίνδυνος πρόωρου αποκλεισμού

Δυσκολεύει ο… στόχος του Κυπέλλου για την ΑΕΛ, μετά τη «σφαλιάρα» από την Καλαμάτα. Η «Μαύρη Θύελλα» θυμήθηκε τις παλιές της δόξες και «καθάρισε» με 3-0 τους βυσσινί στο πρώτο ματς της 5ης φάσης.

Μεγάλη νίκη για την Καλαμάτα απέναντι στην ΑΕΛ με 3-0 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η «Μαύρη Θύελλα» θυμήθηκε τις παλιές της δόξες, κοίταξε στα μάτια μια ομάδα της Super League με την οποία την χωρίζουν δύο ολόκληρες κατηγορίες και πήρε τεράστιο προβάδισμα κόντρα στους «βυσσινί» που έχουν βάλει στόχο να φτάσουν ψηλά στο συγκεκριμένο θεσμό, αλλά έχουν πλέον βουνό να ανέβουν ενόψει της ρεβάνς.

Πρωταγωνιστής για τους πρωτοπόρους της Football League ο Αλεξόπουλος, που πέτυχε χατ-τρικ απέναντι στην ομάδα του Γρηγορίου.

Στο 36ο λεπτό, ο επιθετικός της Καλαμάτας άνοιξε τον λογαριασμό, ενώ στο 73’ με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, έβαλε… δύσκολα στην ΑΕΛ.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γκόλια στο 83ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη κάρτα και πλήρωσαν.

Ο Αλεξόπουλος ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της ομάδας του στις καθυστερήσεις, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE