ΚΥΠΡΟΣ

Το πρόγραμμα πριν το Πάσχα

Το πρόγραμμα πριν το Πάσχα

Το πρωτάθλημα επαναρχίζει το ερχόμενο σαββατοκύριακο μετά τη διακοπή λόγω του αγώνα της Εθνικής μας με το Βέλγιο.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ φέρνει αναμετρήσεις με μεγάλο ενδιαφέρον, με τις δύο ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο να αγωνίζονται το Σάββατο 4 Απριλίου. Ο πρωτοπόρος Απόλλωνας θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση που έχει για μοναδική διέξοδο διεκδίκησης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου το πρωτάθλημα, ενώ στο ΓΣΖ θα αναμετρηθούν η ΑΕΚ που είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας με το δεύτερο ΑΠΟΕΛ.

Για τον πρώτο όμιλο την Κυριακή θα γίνει ο αγώνας Ερμής-Ομόνοια. Επίσης την Κυριακή θα γίνουν οι αναμετρήσεις του Β’ ομίλου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει τους αγώνες ΑΕΛ-Οθέλλος, Αγία Νάπα-Εθνικός και Δόξα-Νέα Σαλαμίνα. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 16:00 με εξαίρεση το Ερμής-Ομόνοια που θα αρχίσει στις 18:00.

Πριν το Πάσχα θα γίνουν και οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου. Την Τετάρτη 8 Απριλίου στις 17:00 θα διεξαχθεί το ντέρμπι «αιωνίων» μεταξύ του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας και στις 19:00 ο αγώνας ΑΕΚ-ΑΕΛ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top