ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έριξε στο… καναβάτσο την Τσέλσι και στο Λιγκ Καπ η Γιουνάιτεντ με ΣΟΥΠΕΡ Ράσφορντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έριξε στο… καναβάτσο την Τσέλσι και στο Λιγκ Καπ η Γιουνάιτεντ με ΣΟΥΠΕΡ Ράσφορντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά την τεσσάρα της πρεμιέρας, η Γιουνάιτεντ έριξε στο καναβάτσο την Τσέλσι και στο League Cup! Σούπερ ο Ράσφορντ στο Λονδίνο, πέτυχε τα γκολ της πρόκρισης (2-1).

Τεσσάρα στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ, πρόκριση εις βάρος της Τσέλσι στο League Cup.

Η Γιουνάιτεντ έκανε το δυο στα δυο κόντρα στους Μπλε τη φετινή σεζόν, επικράτησε 2-1 στο Λονδίνο και βρέθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Ράσφορντ ήταν εντυπωσιακός, πέτυχε δυο γκολ και η Μάντσεστερ ανεβάζει στροφές εντός κι εκτός συνόρων!

Η Τσέλσι μπήκε πιο δυνατά στο ματς, πήρε τον έλεγχο, αλλά δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική. Η Γιουνάιτεντ τα πήγε καλά ανασταλτικά, μετά το 20λεπτο ανέβασε την πίεσή της και στο 25′ κέρδισε πέναλτι.

Ο Αλόνσο έκανε τη γκάφα μέσα στην περιοχή, ανέτρεψε τον Τζέιμς και ο Ράσφορντ άνοιξε το σκορ. Οι Μπλε προσπάθησαν να αντιδράσουν, αλλά ο Μπατσουαγί δεν μπόρεσε με ατομικές ενέργειες να απειλήσει.

Οι Λονδρέζοι στην επανάληψη ήταν πιο δραστήριοι, αλλά ο Άμπραχαμ δεν κατάφερε να ισοφαρίσει.

Αντίθετα, στο 61′ ο Μπατσουαγί με εξαιρετική ατομική ενέργεια και σουτάρα έφερε το ματς στα ίσα. Δέκα λεπτά αργότερα ήριε το δεύτερο χτύπημα της Γιουνάιτεντ.

Ο Ράσφορντ με απίθανο φάουλ διαμόρφωσε το 2-1 κι έστειλε την ομάδα τους στους «8» του League Cup.

Τσέλσι: Καμπαγέρο, Γκελί, Ζούμα, Τζέιμς, Αλόνσο, Κόβασιτς, Ζορζίνιο, Γκίλμουρ (70’ Μάουντ), Πούλισικ (70’ Πέδρο), Μπατσουαγί (78’ Aμπραχαμ), Χάντσον – Οντόι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ρομέρο, Λίντελοφ (66’ Μαρσιάλ), Μαγκουάιρ, Ρόχο, Γουάν- Μπισάκα, Γουίλιαμς, Φρεντ, ΜακΤόμινεϊ, Λίνγκαρντ (67’ Περέιρα), Τζέιμς, Ράσφορντ (80’ Γιανγκ).

Πηγή: gazzetta.gr

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, η Άστον Βίλα νίκησε 2-1 τη Γουβλς και προκρίθηκε στα προημιτελικά του λιγκ Καμπ.

Ο Ελ Χάτζι άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 28′ για να ισοφαρίσει για τους «λύκους» ο Κουτρόνε στο 54′.

Το γκολ της νίκης – πρόκρισης για τους «χωριάτες» σημείωσε Ελ Μοχαμαντί στο 57′.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top