ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το ντέρμπι των… αήττητων στο ΓΣΠ!

Το ντέρμπι των… αήττητων στο ΓΣΠ!

Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται να γίνει στο ΓΣΠ το Σάββατο (02/11, 18:00) όπου ο αήττητος ΑΠΟΕΛ υποδέχεται την επίσης… αήττητη ΑΕΚ που ψάχνει μια μεγάλη νίκη για να ξεμπλοκάρει.

Ο ΑΠΟΕΛ είναι αλάνθαστος στο φετινό πρωτάθλημα με 4 στα 4 ενώ και η ΑΕΚ δεν έχει ήττα όμως μετράει 5 ισοπαλίες σε 7 ματς!

Οι γαλαζοκίτρινοι του Τόμας Ντολ μετρούν 4 νίκες σε 4 ματς και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί απέναντι σε ένα αντίπαλο με τον οποίο μέσα στο ΓΣΠ μετρούν μόλις δύο νίκες στα τελευταία 10 ματς.

Στα αγωνιστικά νέα εκτός έμειναν οι Μπέζιακ, Γιάκολις, Ντε Βινσέντι και Μακρής ενώ ο Άλεφ βρίσκεται στην αποστολή για ΑΕΚ. Επίσης στην αποστολή επέστρεψε ο Νικόλας Ιωάννου που ήταν τραυματίας και ο Ζοαοζίνιο που είχε μείνει εκτός λόω παραπτώματος.

Με αυτά τα δεδομένα ο Νικόλας Ιωάννου βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για να επιστρέψει στο αρχικό σχήμα όπως και ο Μούσα Αλ Τάμαρι που είχε αγωνιστεί ως αλλαγή με Νέα Σαλαμίνα.

Από την άλλη η ΑΕΚ ψάχνει να βρει σταθερότητα και… αποτελέσματα από την αρχή της σεζόν όμως οι πολλοί τραυματισμοί και οι μεταπτώσεις στην απόδοση της έχουν δώσει 5 ισοπαλίες και μόλις 2 νίκες στα πρώτα 7 ματς. Μετά τις ισοπαλίες με ΑΕΛ και ΕΝΠ ο Ιμανόλ Ιδιακέθ θέλει να δει την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες και αν το καταφέρει μέσα στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ θα στείλει ένα δυνατό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.

Στα αγωνιστικά σίγουρα εκτός αποστολής είναι οι Τολεμές, Πλάνας και Γκαρσία, ενώ είναι αμφίβολη η συμμετοχή του Φιόλιτς, ο οποίος ακόμα και αν τελικά συμπεριληφθεί στην αποστολή (οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του), δεν θα ξεκινήσει βασικός.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ενώ θέση βασικού διεκδικούν μεταξύ άλλων με πολλές πιθανότητες, οι Μοϊσόφ και Χέφελ.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top