ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτα πράγματα στη Νάπολι: Οπαδοί κατά των παικτών – Τι έκαναν σε όλη την πόλη! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Απίστευτα πράγματα στη Νάπολι: Οπαδοί κατά των παικτών – Τι έκαναν σε όλη την πόλη! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Κώστας Μανωλάς και οι συμπαίκτες του ήρθαν σε κόντρα με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και αυτό τους έβαλε στο στόχαστρο των οπαδών της Νάπολι, που γέμισαν την πόλη με πανό εναντίον τους.

Καζάνι που βράζει θυμίζει τις τελευταίες ημέρες η Νάπολι ελέω της κόντρας του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις με τους ποδοσφαιριστές και τον Κάρλο Αντσελότι σε ρόλο θεατή και παρατηρητή, με τον ισχυρό άνδρα των παρτενοπέι να διατάζει ritiro (απομόνωση) της ομάδας για όλη την εβδομάδα αλλά τους παίκτες να ανακοινώνουν μετά το ματς με την Ζάλτσμπουργκ πως αρνούνται να κλειστούν σε ξενοδοχείο και να επιστρέφουν κανονικά σπίτια τους.

Το γεγονός αυτό άφησε έκθετο τον Κάρλο Αντσελότι και πολλοί είναι αυτοί που ισχυρίζονται πως μετράει ημέρες πριν αποτελέσει παρελθόν από το «Σαν Πάολο», ενώ την ώρα που η διοίκηση έκανε γνωστό πως εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά των παικτών, οι οπαδοί τους έβαλαν στο στόχαστρο.

Αρχικά μέσω συνθημάτων εναντίον τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης όπου έκαναν λόγο για μισθοφόρους και ζήτησαν αποχωρήσεις ενώ η συνέχεια περιελάμβανε και την ανάρτηση πανό σε διάφορα χαρακτηριστικά σημεία της πόλης της Νάπολης.

«Επιλέξατε έναν άσχημο δρόμο… Σεβαστείτε όποιον αγαπάει αυτή τη φανέλα και σας πληρώνει», ήταν το περιεχόμενο ενός πανό που έκανε την Παρασκευή την εμφάνισή του σε πολλά σημεία της πόλης.

Σημειώνεται πως η Νάπολι αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου την Τζένοα για την 12η αγωνιστική της Serie A και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το κλίμα που θα επικρατήσει στις εξέδρες, με τους παρτενοπέι να μοιάζουν αυτή τη στιγμή ως ένα ακυβέρνητο καράβι, χωρίς πυξίδα και αγαστή συνεργασία όλων των μελών της.

sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top