Σ. Κουκουμά: Στηρίζει τις παίκτριες της Εθνικής το ΑΚΕΛ – Εγγραφή του θέματος και συζήτηση στην Βουλή

Σ. Κουκουμά: Στηρίζει τις παίκτριες της Εθνικής το ΑΚΕΛ – Εγγραφή του θέματος και συζήτηση στην Βουλή

Για το θέμα που προέκυψε μετά την κίνηση των διεθνών ποδοσφαιριστριών της Κύπρου, τοποθετήθηκε η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Σκεύη Κουκουμά.

Η κα. Κουκουμά σε ανάρτησή της στο Facebook σημείωσε ότι προκύπτει θέμα άνισης μεταχείρισης απο μερους της ΚΟΠ φαίνεται ότι προκύπτει σε βάρος των ποδοσφαιριστριων της Εθνικής Κύπρου.

Επίσης, τονίζει: «Η εγγραφή και συζήτηση του στην Κοινοβουλευτική Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ισων Ευκαιριών μεταξύ Γυναικών και Ανδρών επιβάλλεται και θα προταθεί από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΑΚΕΛ το πρωί της Δευτέρας (11/11)».

Θυμίζουμε ότι η παίκτριες της Εθνικής Κύπρου, σε συνεννόηση με τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών προχώρησαν σε μια κίνηση διαμαρτυρίας για τα ίσα δικαιώματά τους στο ποδόσφαιρο, στην αγώνα της Πέμπτης (7/11) που διεξήχθη στην Φιλανδία στο πλαίσιο Ευρωπαϊκης Διοργάνωσης.

Η κίνηση αυτή των ποδοσφαιριστριών, έφερε την έντονη αντίδραση από την ΚΟΠ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Βουλευτικές 2026: Όταν τα ψηφοδέλτια γίνονται σωσίβια και τα πρόσωπα καθορίζουν την επιβίωση

Από το ΔΗΚΟ και την ΕΔΕΚ, μέχρι ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΕΛΑΜ, ΑΛΜΑ και Οικολόγους – οι παραδοσιακές δυνάμεις αναζητούν ισχυρούς «κράχτες» ενώ νέα πρόσωπα και κινήματα, όπως ο Φειδίας Παναγιώτου και ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης, απειλούν να ανατρέψουν τις ισορροπίες. Η τρίτη θέση, δεν είναι πια πεδίο διαμαρτυρίας, αλλά στοχευμένη δύναμη, και τα ψηφοδέλτια, θα καθορίσουν ποιοι θα επιβιώσουν.