ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι Θεοδώρου, τι… «Ονουάτσι» – Η ανακάλυψη, τα χαρακτηριστικά και το… ΠΑΡΑΠΟΝΟ

Τι Θεοδώρου, τι… «Ονουάτσι» – Η ανακάλυψη, τα χαρακτηριστικά και το… ΠΑΡΑΠΟΝΟ

Για τον ποδοσφαιριστή της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, ο οποίος για πρώτη φορά κλήθηκε και στην Εθνική Ανδρών Κύπρου, Δημήτρη Θεοδώρου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Πολίτη το απόγευμα της Τρίτης ο πρώην προπονητής των «βυσσινί», Γιώργος Κοσμά.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν περί αυτού:

Για την ανακάλυψη του Δημήτρη Θεοδώρου και την κλήση του στην Εθνική: «Ένιωσα πολύ χαρούμενος όταν διάβασα για την κλήση του. Τον Δημήτρη τον είχα για πρώτη φορά τη σεζόν 2013-14, όταν δούλευα στην Ομόνοια Αραδίππου.  Στη συνέχεια, μου έκανε εντύπωση και όταν πήγα στην Ένωση τον ζήτησα από τον προπονητή του.  ‘’Σου στέλνω τον Ονουάτσι’’ μου είχε πει.  Αξίζει να αναφέρουμε πως η οικογένεια του βοήθησε οικονομικά για να πάρει την ελευθέρα του και μπράβο συγχαρητήρια στους ανθρώπους».

«Μου αρέσει να δίνω ευκαιρίες στα νέα παιδιά, δεν βλέπω ποτέ ηλικίες. Όλοι παίκτες θέλουν να ορθοποδήσουν ποδοσφαιρικά και όταν το αξίζουν και δουλέψουν γι’ αυτό δεν έχω κανένα πρόβλημα να τους βοηθήσω».

«Δείγμα της ποιότητας του Δημήτρη είναι το πόσο εύκολα κατάφερε να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της Α’ κατηγορίας, ενώ προερχόταν από τη Β’. Είναι χαώδης η διαφορά. Βέβαια τον βοήθησαν πολύ και οι πρωταγωνιστικοί στόχοι της Ομόνοιας Αραδίππου».

Τι είναι αυτό που τον χαρακτηρίζει ως ποδοσφαιριστή και πως έφτασε στο σημείο που είναι τώρα; «Όλα εξαρτώνται από τον αθλητή, δοκίμασε, απορρίφθηκε αλλά η θέληση του να προχωρήσει και η σκληρή δουλειά τον έφεραν στο σημείο που είναι τώρα»

Για τα χαρακτηριστικά του: «Η ταχύτητα που έχει με την μπάλα στα πόδια. Xρησιμοποιεί και τα δυο πόδια, έχει το γκολ και καλές μεταβιβάσεις. Διαθέτει εξαιρετικό χαρακτήρα, ώριμος, πειθαρχημένος και δεν τον ακούς στα αποδυτήρια».

Το παράπονο του: «Eίχα καλέσει ομοσπονδιακό προπονητή για να τον παρακολουθήσει και μου αρνήθηκε πολλάκις».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top