ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Συμπεριφέρονται σαν «ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ»…

Συμπεριφέρονται σαν «ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ»…

Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την… κόντρα που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα, μεταξύ της Ομοσπονδίας, των μελών της εθνικής γυναικών και του ΠΑΣΠ. 

Βγήκαν πολύ άσχημα πράγματα στον αέρα.

Μετά από κάποιες κουβέντες που λέχθηκαν εκ μέρους της Ομοσπονδίας, με το συμπάθιο, αλλά βγάζω το συμπέρασμα ότι συμπεριφέρονται σαν μισογύνηδες.

Λίγο-πολύ αφήνουν να εννοηθεί, ότι κάνουν χατίρι στα κορίτσια που κλωτσάνε μπάλα. Πάλι καλά που δεν… ακούσαμε καμιά τοποθέτηση του στυλ «ήντα που θέλουν τούτες ολάν τζαι ασχολούνται με τη μάππα;».

Επίσης, ενόχληση προκάλεσε στον υπογράφοντα, η χθεσινή τοποθέτηση του εκπροσώπου τύπου της ΚΟΠ Κωνσταντίνου Σιαμπουλλή, για τα κριτήρια αμοιβής των μελών της εθνικής γυναικών:

«Η διαφορά στην αμοιβή της Εθνικής γυναικών με τους άνδρες, δεν είναι γιατί είναι διαφορετικό φύλο. Κατ’ αρχήν είναι 150 ευρώ και με αυτό το ποσό αμείβεται και η Εθνική φούτσαλ και η Εθνική U21. Όταν είναι με την αποστολή δεν υπάρχει οποιοδήποτε έξοδο. Η αμοιβή καθορίζεται από την αγορά, από τις χορηγίες, από τα χρήματα από την ΟΥΕΦΑ

Η αμοιβή καθορίζεται από την αγορά, από τις χορηγίες, από τα χρήματα από την ΟΥΕΦΑ. Όταν υπάρχουν έσοδα 3 εκατομμύρια ευρώ από την ΟΥΕΦΑ για τα τηλεοπτικά της Εθνικής ανδρών, ενώ για την Εθνική γυναικών 50 χιλιάδες καταλαβαίνεται».

Θα «βουλιάξει» το ταμείο της Ομοσπονδίας, αν δώσουν κατιτίς παραπάνω στα κορίτσια της Εθνικής;

Εκτόξευσε και απειλή ο εκπρόσωπος της ΚΟΠ, εναντίον του ηγέτη του ΠΑΣΠ. «Αν δεν απολογηθεί ο ΠΑ.Σ.Π. και ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑ.Σ.Π. γι’ αυτό, για το ότι γίναμε ρεζίλι διεθνώς, για το ότι μας άνοιξε φάκελο η ΟΥΕΦΑ για αυτό το θέμα, τότε διακόπτονται όλες οι σχέσεις μας».

Έχει ενδιαφέρον πάντως η έκβαση της κόντρας. Θα απολογηθεί ο Σπύρος Νεοφυτίδης, ή θα αναγκαστεί να κάνει κωλοτούμπα η Ομοσπονδία;

Διευκρίνιση: Ο Κωνσταντίνος Σιαμπουλλής είναι υπάλληλος της Ομοσπονδίας, εκφράζει την πολιτική της ηγεσίας της στα ΜΜΕ. Οι παραπάνω αναφορές μας, δεν αποτελούν προσωπική «επίθεση» στον ίδιο.

Διαβάστε επίσης: 

ΧΑΜΟΣ για τα καλά! Πάρτε τον… ΠΑΛΜΟ των αντιδράσεων και δώστε μαζί ένα ΤΕΛΟΣ!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αντιμέτωπος με την Αστυνομία ο 10χρονος που φέρεται να προκάλεσε τις ζημιές στο σχολείο Λιβαδιών - Ποια η διαδικασία

Έτσι έκανε Πάσχα ο κόσμος: 7,5% πιο ακριβό το φετινό τραπέζι - «Χάθηκε από τα πρόσωπα του κόσμου η χαρά των ημερών»

«Ευτύχημα» η φετινή χρονιά - Χωρίς τραυματισμούς από κροτίδες το Πάσχα

Ξεγέλασε 83χρονο για ανάκτηση γης που απώλεσε πριν χρόνια - Χειροπέδες σε 52χρονο - Το ποσό που του απέσπασε

Πυροβολισμοί Ζακάκι: Σύλληψη 62χρονου - Λήφθηκαν τεκμήρια από την Αστυνομία

Η AstraZeneca αποσύρει το εμβόλιο Covid - Ποιος ο λόγος



Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Ξεκινά νέο γύρο επαφών η Ολγκίν: Βλέπει σήμερα Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Ευελπιστεί σε τριμερή η Λευκωσία

Σε αναμονή βρίσκεται η Λευκωσία για να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ τα αποτελέσματα των επαφών που είχε τις προηγούμενες μέρες σε Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες και στην Άγκυρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top