ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Εγκωμίτης: «Η Ανόρθωση έχει τον κόσμο της, όμως…»

Εγκωμίτης: «Η Ανόρθωση έχει τον κόσμο της, όμως…»

Ο προπονητής του Εθνικού Άχνας, Γιώτης Εγκωμίτης, μίλησε το μεσημέρι της Τετάρτης (13-11) στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Ένα σχόλιο για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Ήταν μια βαριά ήττα. Το ποδόσφαιρο αυτά έχει όταν δεν εκμεταλλεύεσαι τις ευκαιρίες που σου βρίσκονται. Προετοιμαζόμαστε για τα επόμενα παιχνίδια. Αυτό το πάθημα ελπίζουμε να μας γίνει μάθημα. Και μετά την ΑΕΚ που δεχθήκαμε μια βαριά ήττα, είχαμε θετικά αποτελέσματα. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε από το επόμενο ματς».

Η διακοπή έρχεται στο κατάλληλο σημείο: «Είναι πιο καλά τώρα που είναι η διακοπή, θα μιλήσουμε με τους παίκτες για να διορθώσουμε τα λάθη μας. Οπωσδήποτε χρειάζεται η ομάδα το δικό της χρόνο για να ξεπεράσει αυτό το αποτέλεσμα. Ήδη μιλήσαμε και σχολιάσαμε με τη διοίκηση την εμφάνισή μας και έχουμε παραδεχθεί τα δικά μας λάθη».

Πως συνεχίζει την προετοιμασία του ο Εθνικός; «Έχουμε φιλικό την Παρασκευή με την Αλκή».

Πως είδες εσύ τον απολογισμό μέχρι στιγμής; «Είμαστε μια ομάδα που έχουμε βάλει στόχο να γλυτώσουμε τη διαβάθμιση. Έχουμε βγάλει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με πέντε παιχνίδια εκτός έδρας και τρία εντός. Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερα αποτελέσματα σε άλλα παιχνίδια, όπως με την Πάφο με την Ομόνοια να παίρναμε ένα βαθμό. Δεν έχουμε παράπονο όμως από τους παίκτες, ανταποκρίνονται σε όλα τα παιχνίδια. Θα δουλέψουμε, πιστεύουμε στους εαυτούς μας στους παίκτες μας, είτε παίζουμε με την Ανόρθωσης, είτε με την ΑΕΛ, θα έχουμε στόχο το βαθμολογικό κέρδος».

Θα είναι δύσκολη έξοδος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»: «Ναι. Η Ανόρθωση έχει τον κόσμο της, όμως για τους παίκτες, είναι αυτά τα παιχνίδια που θέλουν να αγωνίζονται. Εμείς θα δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα, να έχουμε μια καλή εμφάνιση και στο τέλος να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Ο Εθνικός βασίζεται αρκετά πάνω στον Κύπριο ποδοσφαιριστή: «Έχουν δυσκολέψει πλέον τα πράγματα με τους Κύπριους γενικότερα, όμως εμείς έχουμε στο ρόστερ μας κάποιους νεαρούς που παίρνουν ευκαιρίες. Μέσα από τη δική μας δουλειά αλλά και τη δουλειά από τον καθένα ξεχωριστά, πρέπει να βελτιώνεται για να μπορέσει, όταν του δοθεί η ευκαιρία να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top