ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Η δαπάνη των €17 εκατομμυρίων δεν αφορά την τοποθέτηση καμερών στα σχολεία

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: Η δαπάνη των €17 εκατομμυρίων δεν αφορά την τοποθέτηση καμερών στα σχολεία

Η Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Κώστας Χαμπιαούρης, διευκρίνισε στο ΚΥΠΕ ότι η μελέτη για την τοποθέτηση καμερών σε σχολεία θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο και ότι δαπάνη €17 εκ στην οποία αναφέρθηκε κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού του Υπουργείου του στη Βουλή, δεν αφορά την τοποθέτηση καμερών.


Όπως είπε, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού του Υπουργείου Παιδείας στη Βουλή σήμερα, ανέφερε ότι η δαπάνη για τοποθέτηση θυροτηλεφώνων και περιφράξεων στα σχολεία είναι πέραν των €12 εκ. και μαζί με άλλες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις ανέρχεται στα €17 εκ. συνολικά. Η δαπάνη αυτή, σημείωσε, δεν αφορά την τοποθέτηση καμερών, όπως είχε αναφερθεί στο σχετικό ρεπορτάζ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, ο εκλεκτός του ΕΛΚ και η αμηχανία της Πινδάρου

Ο Νίκος Χριστοδουλίδης, κατόπιν επίσημης πρόσκλησης, συμμετέχει στην πολιτική ομάδα του Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, την ίδια ακριβώς πολιτική οικογένεια στην οποία ανήκει και ο ΔΗΣΥ. Και Νίκος Χριστοδουλίδης αντιμετωπίζεται από το ΕΛΚ ως ηγέτης με σεβασμό και πολιτική εμπιστοσύνη από τον πυρήνα της ευρωπαϊκής κεντροδεξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE