Τρελό κουπόνι σε πρακτορείο στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ – Πόνταρε €17 και κέρδισε €19.688! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τρελό κουπόνι σε πρακτορείο στη ΛΕΥΚΩΣΙΑ – Πόνταρε €17 και κέρδισε €19.688! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πελάτης της Megabet Plus στο πρακτορείο στο Γέρι (οδός Λουκή Ακρίτα 15) του Ορθόδοξου Ορθοδόξου έπαιξε τετραπλό κουπόνι αξίας μόλις €17 και κέρδισε €19.688.
Συγκεκριμένα, ο πελάτης της Megabet Plus πόνταρε ημίχρονο/τελικό (HT/FT) σε δύο αγώνες του ενώ επέλεξε και το ‘διπλό» σε άλλα δύο ματς. Και οι τέσσερις αγώνες που πονταρίστηκαν ήταν για διοργανώσεις στην Αγγλία, το FA Cup και το Football League Trophy.

Η Megabet Plus, είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα στοιχημάτων στην Κύπρο, και προσφέρει σε όλα τα πρακτορεία της τις περισσότερες επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις. Διαθέσιμα θα βρείτε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία.

Δείτε εδώ το τυχερό πρακτορείο.

 

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

Ισραηλινά αεροσκάφη βομβάρδισαν την πόλη της Γάζας μετά την εντολή Νετανιάχου

«Κύμα» βομβαρδισμών από ισραηλινά αεροσκάφη πλήττουν την πόλη της Γάζας, λίγη ώρα αφότου το πρωθυπουργικό γραφείο του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου έδωσε εντολή στον στρατό να πραγματοποιήσει αμέσως σφοδρές επιθέσεις στη Γάζα καταγγέλλοντας παραβίαση των όρων της εκεχειρίας από τη Χαμάς.